Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ

«Α2 Φτάσαμε… Α1 Ερχόμαστε»



Εισιτήριο για Α2 «σφράγισαν» χθες στην Πάτρα οι γυναίκες του Μεσσηνιακού με την Γωγώ Σουρή και τις «πολεμίστριες» της να βροντοφωνάζουν στο κλειστό της ΕΑΠ «Α2 Φτάσαμε… Α1 Ερχόμαστε»!
Οι Καλαματιανές αθλήτριες γιορτάζουν τους καρπούς των κόπων μιας χρονιάς και στην διαδικασία των τελικών των play off του Η' Ομίλου της Β' Εθνικής-Περιφερειακό δεν χρειάστηκε να εξαντλήσουν τα περιθώρια των τριών αγώνων, τελειώνοντας με την υπόθεση άνοδο …μια και καλή!!! Στο φινάλε έγινε ο καλός χαμός με μπλουζάκια επετειακά που ανέφεραν το σύνθημα της ανόδου: «Α2 Φτάσαμε… Α1 Ερχόμαστε»!

2 σετ με την πλάτη στον τοίχο!
Στα δυο πρώτα σετ η ομάδα του Μεσσηνιακού παρουσιάστηκε επηρεασμένη και αγχωμένη. Έτσι έδωσε στις Πατρινές την αίσθηση της νίκης που στα επόμενα δυο σετ αποδείχθηκε …ψευδαίσθηση!!!
Όλα τελείωσαν στο τάι-μπρέικ, με διαφορά 8 βαθμών και μιας … πια κατηγορίας ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι ήρωες της κερκίδας
50 Πατρινοί φίλαθλοι δεν ήταν αρκετοί για να κόψουν τη φόρα στους 30 περίπου καλαματιανούς θερμούς φιλάθλους που έκαναν την διαφορά!
Ήρωας του τελικού δεν ήταν κάποια από τις αθλήτριες, δίχως αυτό να σημαίνει πως αναιρείται ή μειώνεται η δική τους προσπάθεια, τουναντίον, ουδείς όμως δεν μπορεί να αμελήσει τη μεγάλη προσφορά του «αιώνιου φίλαθλου» Νίκου Ζεριώτη αλλά και του ένθερμου βολεϊμπολιστή της «Καλαμάτα ’80» Δήμου Μπουσούνη, των υπολοίπων φιλάθλων, των γονέων και συγγενών των αθλητριών του Μεσσηνιακού που ακολούθησαν την ομάδα μέχρι την Πάτρα και την Α2!
● Τα σετ: 25-20, 25-19, 21-25, 18-25, 7-15.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Εξηνταβελώνη, Φωτεινάκη, Νταγιοπούλου, Νίκα, Σιρίνινα, Δολγύρα, Καλιδώνη στο 5ο σετ έπαιξαν και οι Μπούνα, Αντωνοπούλου, Γεωργουλάκου και Κουτσουροπούλου.



Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου