Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Κλείδωσε» την παραμονή στο α΄ μέρος ο Απόλλωνας!

ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ Δ. ΠΟΛΥΜΕΝΕΑ ΚΑΙ ΝΤΙΟΠ 



Νlίκη – παραμονή σημείωσε χθες ο Απόλλωνας Καλαμάτας επί της υποβιβασμένης Ομόνοιας με 2-0, χάρη σε τέρματα των Δ. Πολυμενέα και Ντιόπ στο πρώτο μέρος.
Οι «μελανόλευκοι» ήθελαν μόνο νίκη απέναντι στην συμπολίτισσα ομάδα για να παραμείνουν, άσχετα από το αποτέλεσμα του αγώνα Διαβολίτσι – Φαραί και το κατάφεραν δίχως να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.
Στο 13ο λεπτό ο εξαιρετικός Δ. Πολυμενέας σκόραρε εντός περιοχής, ενώ στο 41΄ ο ίδιος παίκτης έβγαλε την ασσίστ στον Ντιόπ για το 2-0.
Το ματς στο β΄ μέρος ήταν εντελώς τυπική διαδικασία και λίγο πριν το φινάλε πέρασε στο ματς ο Βασίλης Θειακός, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι φώναξαν το σύνθημα «Θειακέ ψυχάρα, για πάντα Απολλωνάρα» προς τιμήν του.
Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έπαιξε τον τελευταίο του επίσημο αγώνα στα τοπικά γήπεδα, καθώς κρεμάει τα παπούτσια του μετά από μια μεγάλη καριέρα γεμάτη επιτυχίες!


Το φιλμ του αγώνα
13΄ μετά από μακρινό σουτ του Κουκέα και κόντρες στην άμυνα της Ομόνοιας, ο Δ. Πολυμενέας με σουτ εντός περιοχής ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα Καλαμάτας
25΄ γέμισμα του Κάππου, ο Κωστόπουλος στα δεξιά της περιοχής πιάνει με τη μια το σουτ, όμως ο Καστριτσέας αποκρούει στην κλειστή του

28΄ γύρισμα του Ντιόπ από αριστερά, ο επερχόμενος Δ. Πολυμενέας πιάνει το πλασέ από καλή θέση όμως είναι άστοχος
41΄ εξαιρετική κάθετη του Δ. Πολυμενέα στον Ντιόπ, αυτός πλασάρει σωστά τον Σταθά από δεξιά και διαμορφώνει το 2-0

45΄ ο Ροβολής φεύγει στην κόντρα και σουτάρει από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, όμως ο Σταθάς αποκρούει
48΄ γύρισμα του Μάλαμα από δεξιά, ο Ροβολής από το ύψος του πέναλτι σε σχεδόν κενή εστία στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ
67΄ κόρνερ του Μπουραντώνη, ο Καλογερόπουλος στο 1ο δοκάρι πιάνει την γυριστή κεφαλιά όμως η μπάλα περνά λίγο άουτ
● Διαιτησία: Δ. Νίκας, Ν. Τσίρμπας, Χ. Γεωργαντάς
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθάς, Κ. Κοστρίβας (46΄ Γυφτέας), Ντανταβασίλης, Δ. Κοστρίβας, Ντέρτζια, Κουραμπάς, Κάππος (46΄ Καλογερόπουλος), Κωστόπουλος (81΄ Κυριακόπουλος), Μπουραντώνης, Χατζηπαναγιώτης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καστριτσέας, Καπακλής (85΄ Χ. Μαργιόλης), Αντωναίος, Κομιώτης, Κουκέας, Τρικουράκης, Σαραντόπουλος (88΄ Μωραγιάννης), Δ. Πολυμενέας, Μάλαμας, Ντιόπ, Ροβολής (82΄ Θειακός)


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου