Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΣΤΗΝ Γ΄ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ «ΜΠΟΥΝΑΣ»

Ασταμάτητος ο Βούτσας με «καρέ» τερμάτων!



Χάρη σε ένα φανταστικό β΄ μέρος και τέσσερα τέρματα από τον Βούτσα, τα Αλουμίνια «Μπούνας» πήραν την νίκη με 6-1 επί του Καφέ Ανατολή στην αυλαία της β΄ Φάσης του Πρωταθλήματος Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας και πήραν το εισιτήριο για την Γ΄ φάση του θεσμού.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α΄ μέρος και έχασαν τα …άχαστα με τον Καράμπελα, ο οποίος αστόχησε σε δυο τετ α τετ και ένα εξ’ επαφής πλασέ! Από την άλλη τα Αλουμίνια είχαν δοκάρι σε σουτ του εκτός περιοχής του Τριανταφυλλάκη.
Στην επανάληψη ωστόσο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην, με τον Βούτσα να ανοίγει το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Α. Μπούνα.
Ο Τριανταφυλλάκης με ωραία ενέργεια και σουτ στο «Γ» από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των Αλουμινίων «Μπούνα» και ο Βούτσας μετά από πανέμορφη συνεργασία των ποδοσφαιριστών τω τυπικά φιλοξενούμενων έκανε το 3-0.

Ο Κωστάκης με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά μείωσε σε 1-3 για το Καφέ Ανατολή, ο Μάρκου που είχε περάσει επίθεση δεν μπόρεσε εξ’ επαφής να σκοράρει και ο Βούτσας με ωραίο τελείωμα σημείωσε το 4-1, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του!
Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 5-1 και παράλληλα «καρέ» τερμάτων, ενώ ο Τριανταφυλλάκης με «κεραυνό» εκτός περιοχής «έγραψε» το τελικό 6-1.
● Διαιτησία: Β. Σακκάς, Ε. Αναγνωστόπουλος, Σ. Λαμπροπούλου
ΚΑΦΕ ΑΝΑΤΟΛΗ: Μάρκου, Postilache, Σερεμέτης, Καδάς, Δεικτάκης, Καράμπελας, Ψαρρέας, Banica, Λυμπερόπουλος, Prisacariv, Ι. Λουκάς. Αγωνίστηκαν και οι Καράγιωργας, Νικολόπουλος, Guciorua, Κωστάκης, Δημητρακόπουλος, Λ. Λουκάς
ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ «ΜΠΟΥΝΑΣ»: Μανιάτης, Παπαγιαννόπουλος, Α. Μπούνας, Κομπότης, Ζησιμάτος, Γυφτοχρήστος, Τριανταφυλλάκης, Π. Μπούνας, Μπελαούρης, Κότσης, Σακελλαρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Μπίτζας, Χαρίτος, Κοσάρης, Βούτσας, Γεωργούσης, Λιάβαρης και Μέντζας.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου