Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄΄

«Αργυρός» στα 80 μ. ο Γιάννης Γκότσης με 10,66
«Χάλκινος» ο Σοφιανός Λίτσας στη Σφαιροβολία



Ασταμάτητοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας, που την περασμένη Παρασκευή αψήφησαν το κρύο, τον δυνατό αέρα και τη βροχή και με πολύ καλή διάθεση αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄΄ που έγινε στην Τρίπολη.
8 αθλητές από τους Γαργαλιάνους και ένας από την Κυπαρισσία αγωνίστηκαν για τον ΑΣ Τριφυλίας και απεκόμισαν τις πρώτες τους εμπειρίες σε επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ, πετυχαίνοντας παράλληλα πολύ καλά πλασαρίσματα στην τελική κατάταξη των αγώνων.
Συγκεκριμένα, ο Λίτσας Σοφιανός κατετάγη στην 3η θέση στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, σε έναν αγώνα όπου όλοι οι σφαιροβόλοι είχαν αντίπαλο τον άνεμο!
Στα 80 μ. ο Γιάννης Γκότσης με χρόνο 10,66 κατέκτησε την 2η θέση στη σειρά του και την 5η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 24 αθλητές, κερδίζοντας βαθμούς για το σύλλογό του, καθώς το όριο βαθμολόγησης ήταν στο 10,84!
Στην 6η θέση κατετάγη ο Διομήδης Βαρβίας στα 150 μ, ενώ η Βασιλική Κατσίβελα κατετάγη στην 10η θέση στο Άλμα σε Μήκος.
Τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά δοκίμασαν στα 80 μ. οι Ελένη Σαμαρτζή, Παναγιώτης Σαμπαζιώτης και Σάκης Μπογιατζής με τον τελευταίο να συμμετέχει και στο Άλμα σε Μήκος και την Σαμαρτζή και στη Σφαιροβολία.
Ο Άκης Σοφιανόπουλος εκτός από μία καλή εμφάνιση στο Μήκος, μαζί με τον αδερφό του, Ανδρέα και τους Διομήδη Βαρβία και Γιάννη Γκότση κατέκτησε την 5η θέση στη Σκυταλοδρομία 4Χ80 μ.

Το χαμόγελο της συμμετοχής πέραν των καλών επιδόσεων χαροποίησε ιδιαίτερα την προπονήτρια Άσπα Γαραντζιώτη και τους παράγοντες του Τριφυλιακού Συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου