Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΕΝΓΚΕΛΟ

Επόμενος σταθμός η Καλαμάτα για τον Λούη Τσάτουμα



Ως παρακαταθήκη για τη συνέχεια της σεζόν τους τέσσερις βαθμούς που του χάρισε η νίκη στο Diamond League του Κατάρ έχει ο Λούης Τσάτουμας καθώς και μια επίδοση στα 8,06 μ., την οποία αναμένεται να απειλήσει άμεσα.
Καταρχήν στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα στις 31 Μαΐου, στο στάδιο που πολλές φορές έχει κάνει άλματα και στο οποίο το 2007 προσγειώθηκε στα 8,66 μ., που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών παγκοσμίως.
Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού μετά τον αγώνα της Καλαμάτας θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, προκειμένου να πάρει μέρος στο μίτινγκ που γίνεται στο Χένγκελο στις 8 Ιουνίου.
Όπως είναι φυσιολογικό, ο 4ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στο Σόποτ θα δώσει το παρών και σε αρκετούς ακόμη από τους αγώνες των «διαμαντιών».
«Νιώθω δυνατός, είμαι υγιής, αισθάνομαι καλά, γυμνάζομαι σωστά και έτσι μπορώ να σημειώνω καλές επιδόσεις», δήλωσε ο Μεσσήνιος άλτης του μήκους στην κάμερα των διοργανωτών, μετά το τέλος του αγώνα στη Ντόχα, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Εννοείται πως στο μυαλό μου είναι η Ζυρίχη, όμως,  είναι πολύ μακριά ακόμη για να μιλάμε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να είμαι υγιής».


Με πληροφορίες από το in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου