Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Ευκαιρίες σε νέους θα δώσει και στο φινάλε ο Μίλτος Γκόφας



Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος μιας χρονιάς που τα είχε όλα έχει ξεκινήσει για την «Μαύρη Θύελλα» για την οποία το 2014 έφερε χαρές και λύπες. Απογοήτευση όλων ήταν η απώλεια της ανόδου… ενός ονείρου που για την πόλη μας αποτελεί πλέον διακαή πόθο!
Η χρονιά είχε καλή αρχή, αλλά μέτριο φινάλε, αφού αγωνιστικά η «Μαύρη Θύελλα» εκτός απροόπτου θα τερματίσει στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας κλείνοντας ένα ακόμη «κεφάλαιο» που αποδείχθηκε πως ήθελε περισσότερο «διάβασμα»!
Για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Εθνικό στα Σαγέικα ο κόουτς Μίλτος Γκόφας σκέπτεται ξανά να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά που διαθέτει η ομάδα, κάτι που στο προηγούμενο ματς με τον Πανναυπλαϊκό δεν τον αδίκησε, αφού η ομάδα του κέρδισε με 2-0 επί του ήδη υποβιβασμένου αντιπάλου της.
Την ίδια λοιπόν «συνταγή» προτίθεται να χρησιμοποιήσει και στο διαδικαστικού χαρακτήρα, τελευταίο παιχνίδι ο Μίλτος Γκόφας το προπονητικό πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει και σήμερα ένα πρωινό τελευταίο τρέξιμο μετά το οποίο οι παίκτες θα αποχωρήσουν για ξεκούραση πριν την αναχώρηση για τον αγώνα στα Σαγέϊκα. Στην αποστολή θα είναι όλοι πλην του Καλαντζή, όπως και ο Νίκος Σκόνδρας που προ ημερών αποχώρησε από την ομάδα.
Από κει και πέρα, μετά και το παιχνίδι με τα Σαγέϊκα, η ομάδα θα κάνει άλλη μια, την τελευταία εκτός απροόπτου, προπόνηση της χρονιάς και μετά θα αποχωρήσει από το τερέν για το καλοκαίρι! Ένα καλοκαίρι εξελίξεων αφού τον επόμενο μήνα η ομάδα έχει Γενική Συνέλευση κατά την οποία θα υπάρξουν και εκλογές που ενδεχομένως να αλλάξουν κάπως –όχι εντελώς - το υπάρχον σκηνικό τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σίσσυ Τριάντου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου