Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή του 14ου «Γύρου Καλαμάτας»


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του 14ου «Γύρου Καλαμάτας» που έγινε στις 26 Απριλίου στην Καλαμάτα.
Ο θεσμός «Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας» ο αγώνας της πόλης μας μετράει ήδη αντίστροφα τις μέρες μέχρι την επόμενη διοργάνωση.
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, η συμμετοχή πολλών μαθητών και αθλητών που προσήλθαν μας κάνουν όλους περήφανους γιατί οι προσπάθειές μας έχουν αποτελέσματα. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, όπως το γνωρίζουν και όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες διοργανώσεις, ότι απαιτείται η συνεργασία πολλών ανθρώπων, υπηρεσιών και χορηγών για να επιτευχθεί ο στόχος για την προβολή του μαζικού αθλητισμού.
Για την ουσιαστική παρουσία και προσφορά τους στην ανάδειξη του αγώνα ο Σύλλογός μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμο Καλαμάτας και στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς
city 103,8, Kanali20 88,6, Messinia Radio, Δίαυλο 99,2, Messinia Events , τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της πόλης για την στήριξη τους στην προβολή του αγώνα και του συλλόγου . Επίσης ευχαριστούμε τον Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας για την πολύτιμη εθελοντική βοήθεια των μελών του, όλους τους εθελοντές που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας ,την Τροχαία Καλαμάτας, το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, το ΕΚΑΒ, τον ποδηλατικό σύλλογο Ευκλή, το club vespas.
Η ποιότητα του αγώνα δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η υποστήριξη μίας σειράς εταιρειών-χορηγών του αθλητικού και μη χώρου, που βρίσκονται επί σειρά ετών δίπλα μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δρομείς και συγκεκριμένα τους:
Asics, alma sport, Yαλοτεχνική Βασιλόπουλος, Συνεργείο αντλιών Τρύφων Βίγκος, Olympiko Fun Park, Page ξένες γλώσσες Δρούτσα, Super Market Μουργή, ΕLECTRO NET Κατσαρός, Mangiona pizzeria restorant, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, Οπτικά Παναγιωτόπουλος, Γραφικές Τέχνες Παρθένη, ΝΤΑΜΟ Μεταλλοβιοτεχνεία, Agrexpo, Aφοι Ι. Λάμπου, Αρτοποιία Κωνσταντινέα, ΣΥΚΙΚΗ, Οινομεσσινιακή, ταβέρνα –caterring Κουκούτση , ADELANDE, Kalamata Papadimitriou
Ο φετινός μας αγώνας ήταν αφιερωμένος στην ενίσχυση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Καλαμάτας πρώην ΚΕ.ΚΥ.ΚΑμεΑ και η συμπαράστασή σας έδειξε ότι το περίσσεμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς βρίσκεται στην καρδιά όλων παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την πεποίθηση ότι με αρμονική συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν ακόμα υψηλότεροι στόχοι, αναφορικά με την ανάδειξη του μαζικού αθλητισμού , πάντα προς το συμφέρον του κατοίκου της Καλαμάτας και των πολιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου