Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Δυο κύπελλα για τον Κανελλόπουλο, στην 5αδα ο Χριστοδουλάκης του Ευκλή


Στο Διεθνές Meeting Ερασιτεχνών όλων των ηλικιών σε τριήμερους αγώνες γενικής κατάταξης στα Χανιά της Κρήτης, συμμετείχαν οι ποδηλάτες του Ευκλή, Σταύρος Κανελλόπουλος και Γιώργος Χριστοδουλάκης.
Να σημειωθεί πως οι αγώνες έγιναν υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή και χαλαζόπτωση, παρόλα αυτά οι δυο Καλαματιανοί ποδηλάτες είχαν δυναμική παρουσία κατορθώνοντας να ξεπεράσουν εαυτούς και να τερματίσουν σε πολύ καλές θέσεις ανάμεσα σε 60 συνολικά αθλητές!
● Συγκεκριμένα, στο Α΄ ΕΤΑΠ ατομικής χρονομέτρησης, απόσταση 5 χλμ. ο Κανελλόπουλος τερμάτισε 1ος στην κατηγορία του (19-36 ετών), και ο Χριστουδουλάκης 6ος στην κατηγορία του (35-40 ετών) .

Στο β΄ ΕΤΑΠ απόστασης 90 χλμ ο Κανελλόπουλος τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του και ο Χριστοδουλάκης 4ος στην κατηγορία του.
Στο γ΄ ΕΤΑΠ, απόστασης 110 χλμ., ο Κανελλόπουλος τερμάτισε 1ος στην κατηγορία του και ο Χριστοδουλάκης 4ος στην κατηγορία του.

Στην γενική κατάταξη όλων των ηλικιών ο Κανελλόπουλος κατέλαβε την 3η θέση και ο Χριστοδουλάκης την 20η θέση.

Εθελοντική προσφορά
στον «14ο Γύρο Καλαμάτας»
Οι ποδηλάτες του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλή Καλαμάτας, πέραν της αγωνιστικής δραστηριότητάς τους σε διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) σ’ όλη την Ελλάδα, δράττονται κάθε ευκαιρίας να δείξουν και το κοινωνικό και ομαδικό πνεύμα τους και σε αθλητικές εκδηλώσεις της πόλης μας. Συγκεκριμένα οι ποδηλάτες του Ευκλή βοήθησαν ως εθελοντές στην ομαλή διεξαγωγή του 14ου Γύρου Καλαμάτας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.
Ο υπεύθυνος του Σ.Δ.Υ.Μ. Θύμιος Αλεξόπουλος ευχαρίστησε θερμά τους ποδηλάτες, αλλά και η έφορος δημοσίων σχέσεων του Ευκλή, Ελένη Οικονομοπούλου που συμμετείχε και τόνισε ότι, δεν θα μπορούσαν να λείψουν για έναν παραπάνω λόγο, διότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην ΚΕ.Κ.Υ.Κ.Α.με.Α)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου