Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ» ΕΞΗΓΕΙ Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «Χ» ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ

Πέντε σημαντικές επιστροφές με Παναργειακό ο Μεσσηνιακός



Πέντε επιστροφές μετρά ο Δημήτρης Τσάκωνας ενόψει Παναργειακού!
Οι τιμωρημένοι Βαγγέλης Κουρεντζής, Σπύρος Δασκαλάκης, Δήμος Νινιός και Αλέξης Ταχματζίδης, καθώς επίσης και ο Άγγελος Μπαστακός προσφέρουν πέντε σημαντικές λύσεις στα χέρια του τεχνικού των «πρασίνων», ενόψει των τριών «τελικών» που απομένουν.
Πρόκειται για τρεις πολύ δύσκολους αγώνες, απέναντι στον 2ο του ομίλου (Παναργειακός) και σε δυο ομάδες οι οποίες προς το παρόν μόνο αδιάφορες δεν είναι (Αχαϊκή και Δόξα Ν. Μανωλάδας).
Με εξαίρεση το ματς με την ομάδα της Αχαΐας, τόσο το επερχόμενο με τον Παναργειακό, όσο και αυτό της 30ης αγωνιστικής με την Μανωλάδα είναι στην έδρα του Μεσσηνιακού.
Μια έδρα η οποία μετρά μόλις μια νίκη στον δεύτερο γύρο (4-0 το Πανόπουλο)! Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» βρίσκονται μόλις δυο βαθμούς κάτω από την ζώνη και την Κόρινθο και ισοβαθμούν με Μεσολόγγι και Ατρόμητο Αχαΐας, με τις οποίες υπερισχύει σε ισοβαθμία, όχι όμως και με τις Βάρδα (37β.) – Κόρινθο.


«Η ομάδα είχε άγχος
και νευρικότητα»
«Ήταν ένα ματς οριακό για εμάς, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμασταν» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Τσάκωνα στην «Φ» για το ματς της Κυριακής με τον Άρη Αιτωλικού. Ο τεχνικός του Μεσσηνιακού εξήγησε: «Θεωρώ πως είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ξεκάθαρα πως η ομάδα είχε άγχος και νευρικότητα και δεν τελειώναμε τις φάσεις όπως έπρεπε. Έτσι εξελίχθηκε το ματς, το Αιτωλικό αμυνόταν, όμως εμείς δεν παίξαμε οργανωμένα και πειθαρχημένα, αλλά πήγαμε σε ατομικές προσπάθειες που ήταν απόρροια της νευρικότητας μας. Το Αιτωλικό είναι μια ομάδα που διακρίνεται για το φιλότιμο των παικτών της, παίζουν δυνατά».

«Δεν εξαρτάται
μόνο από εμάς»
Οι τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι μονόδρομος για τον Μεσσηνιακό, κάτι για το οποίο ο κ. Τσάκωνας σχολίασε: «Τα χρειαζόμαστε και τα τρία τα παιχνίδια και όλα θα εξαρτηθούν και από το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς. Θα δουλέψουμε και είναι σημαντικό να κάνουμε μια νέα αρχή από την Κυριακή για τα τρία παιχνίδια που απομένουν. Όμως επαναλαμβάνω πως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς».


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου