Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ «OXYGEN PARAGLIDING»

Αυλαία με επιτυχία στην 2η συνάντηση χειριστών αλεξίπτωτου πλαγιάς στην Καλαμάτα



Με επιτυχία έγινε στην πόλη μας και η δεύτερη, για φέτος, συνάντηση χειριστών αλεξίπτωτου πλαγιάς της σχολής Oxygen Paragliding του εκπαιδευτή Βαγγέλη Σταμέλλου.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 160 απογειώσεις στο τριήμερο 25, 26 και 27 Απριλίου, στο οποίο δεν πραγματοποιήθηκε καμία απογείωση στην υπόλοιπη Ελλάδα, λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπεύθυνος, κ. Σταμέλλος!
● Τις συναντήσεις αυτές στηρίζει ο Δήμος Καλαμάτας και η Αερολέσχη Καλαμάτας και πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια με επιτυχία και με όλο και περισσότερες συμμετοχές πιλότων. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει το Δήμο Καλαμάτας και την Αερολέσχη Καλαμάτας στη σκέψη να διοργανωθεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, αγώνα προσγείωση στόχου και επίδειξη ακροβατικών πτήσεων.
Ήδη σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές με την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και τους εκπαιδευτές της Ελλάδας για το συντονισμό και την προετοιμασία αυτής της σημαντικής διοργάνωσης.

Πρωτομαγιά με πτήσεις
στο Μεσσηνιακό Κόλπο!
Για σήμερα, Πρωτομαγιά, όπως έχει καθιερωθεί, πιλότοι της Αερολέσχης Καλαμάτας θα πραγματοποιούν πτήσεις στο Μεσσηνιακό Κόλπο (απογείωση από Άνω Βέργα και προσγείωση στο τέρμα της Ναυαρίνου) με αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν διπλές πτήσεις με έμπειρους πιλότους. Για διπλές πτήσεις απευθυνθείτε στον Θανάση Φενέκο στο τηλ: 6944 575035.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου