Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Masters στον Πύργο οι ποδηλάτες του Ευκλή!

ΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΒΕΡΓΕΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΝΝΙΟ, ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ Ο «8ος ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»


Την κορυφή του Κυπέλλου Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας «5ο Ολυμπιακό MTB» κατέκτησε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ποδηλάτης του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής», Πάνος Βεργετόπουλος.
Στην διοργάνωση του Πύργου ταξίδεψαν 5 αθλητές του καλαματιανού συλλόγου το περασμένο Σαββατοκύριακο για να λάβουν μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος αποτελούνταν από δασικούς δρόμους και μονοπάτια 24χλμ., με εκκίνηση το χωριό Διάσελλα.
Ο Βεργετόπουλος ήρθε πρώτος στην κατηγορία Master B΄, αλλά και στην γενική κατάταξη στους Master, ενώ ο Καλλικράτης Γιαννιός ήρθε 3ος στην ίδια κατηγορία.
Ο Πέτρος Γύφτουλας ήρθε επίσης πρώτος στην κατηγορία Master A΄ και στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης στους Master!
Ο Δημ. Δημητρακόπουλος ήρθε δεύτερος στην κατηγορία Ανδρών, όπως επίσης και στη γενική κατάταξη, ενώ η Δώρα Κλείδωνα ήταν εξαιρετικά άτυχη! Τα μονοπάτια ήταν ως επί των πλείστον βρεγμένα λόγω της βροχής της προηγούμενης μέρας των αγώνων, με αποτέλεσμα η αθλήτρια του «Ευκλή» να μην μπορέσει να τερματίσει λόγω πτώσης.

«8ος Γύρος
Μεσσηνίας»
Την ερχόμενη Κυριακή το ποδηλατικό τμήμα του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου – Νέστορος διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα αντοχής δρόμου μήκους 100χλμ. με την ονομασία «8ος Γύρος Μεσσηνίας». Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία της Πύλου στις 10:30 και η διαδρομή έχει ως εξής: Πύλος – Χανδρινού – Καζάρμα – Πεταλίδι – Άγιος Ανδρέας – Χαρακοπιό – Κορώνη – Βασιλίτσι – Φοινικούντα – Μεθώνη και τερματισμός στην Πύλο.
Η προκήρυξη του αγώνα δημοσιοποιήθηκε από τον «Ευκλή» και έχει τις παρακάτω λεπτομέρειες:
● Κανονισμοί: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
● Κατηγορίες: Ανδρών, Νέων, Εφήβων, Masters.
● Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο θεωρημένο από ιατρό, με οικονομική συμμετοχή 5 ευρώ ανά αθλητή.
● Βραβεύσεις: Στις κατηγορίες Ανδρών – Νέων – Εφήβων οι τρεις πρώτοι.
Στην κατηγορία Masters θα υπάρχουν 3 υποκατηγορίες: 30-39 ετών, 40-49 ετών και 50+. Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας.
● Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων : Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επί τόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος Επιτροπή, που έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

Δηλώσεις συμμετοχής: Στο email tasos-Kanello@yahoo.gr, στο fax 27210-25225 και στο κινητό 6974870139. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου