Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»

Μόνο διακαής πόθος η παρουσία του «Sokratis» στο διοικητικό τιμ!!!



Δεν θα τα χαρακτηρίσουμε …παραμύθια της Χαλιμάς, αλλά έναν διακαή πόθο και φυσικά αναφερόμαστε στα όσα εγράφησαν σχετικά με την ένταξη του «Sokratis», του διεθνούς καλαματιανού Σωκράτη Παπασταθόπουλου στα διοικητικά της «Μαύρης Θύελλας».
Άλλωστε και ο Γιώργος Ράλλης προχώρησε στην διάψευσή τους λέγοντας πως «…είναι μακριά από την πραγματικότητα!»
Ούτε το σενάριο Ντάβαρη ισχύει, όπως μας διαβεβαίωσε χθες ο Γιώργος Ράλλης, που έχει στρέψει την προσοχή του στις σοβαρές προτάσεις που έχουν εδώ και λίγες ημέρες πέσει στο τραπέζι του!
Όσο για τον Κώστα Ντάβαρη είχε να πει «Ενδιαφέρεται αλλά δεν έχει ξεκινήσει κάποια σοβαρή κουβέντα» και συνέχισε «Είναι 3-4 άνθρωποι που πράγματι ενδιαφέρονται, είναι γνωστοί και φίλοι και έχουν εκφράσει σοβαρή πρόταση ώστε να συνυπάρξουμε ως «συμπαίκτες» στη διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας».
Οι επαφές και οι συζητήσεις συνεχίζονται και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και ανακοινώσεις, αν και το πιθανότερο είναι πως ο Γιώργος Ράλλης θα επιλέξει το «βήμα» της Γενικής Συνέλευσης, που ορίστηκε για τις 6 Ιουλίου, για να φέρει στο φως τα νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
Πάντως εμείς έχουμε ασφαλείς πληροφορίες ότι τα πρόσωπα που έχουν βολιδοσκοπηθεί είναι δυο σημαντικοί επιστήμονες του ιδιωτικού τομέα (γιατροί) και δυο επιχειρηματίες, πέραν όσων μέχρι τώρα στηρίζουν και συμμετέχουν στη διοίκηση Ράλλη.
Αλλά για να μη σας «παραμυθιάζουμε» κι εμείς, καλύτερα αναμείνατε στο … ακουστικό σας μέχρι τη Γενική Συνέλευση και βλέπουμε, καθ’ ότι δύσκολοι καιροί για «πρίγκιπες» αλλά και ποδοσφαιροπαράγοντες!!!


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου