Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ;;;

Ταξίδι στην Ιταλία με πρωταγωνιστές
δυο καλαματιανούς «βεσπάκηδες»!...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ VESPA WORLD DAYS 2014

ΓΕΜΑΤΟΙ ευχάριστες… vespoεμπειρίες επέστρεψαν από την Mantova της Ιταλίας δυο καλαματιανοί «βεσπάκηδες», μέλη του Vespa Club Καλαμάτας.


Ο Κώστας Δαλκαφούκης και ο Θανάσης Αντωνόπουλος ξεκίνησαν από την Καλαμάτα και προορισμό την Mantova της Ιταλίας προκειμένου να λάβουν μέρος στην παγκόσμια συνάντηση Vespa World Days 2014 που διοργάνωσε το τοπικό Vespa Club Mantua, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια παρουσίας του στον χώρο, διανύοντας συνολικά 1.500 χιλιόμετρα!!! 


Ένα πραγματικά αξιόλογο επίτευγμα των δυο καλαματιανών που αψήφησαν τον καιρό και ξεπερνώντας όσες δυσκολίες βρέθηκαν στο δρόμο τους.


Εκεί τα μέλη του εορτάζοντος club υποδέθηκαν τους αναβάτες και τους συνοδούς του απ’ όλο τον κόσμο, που αγαπούν πραγματικά τη θρυλική Vespa. Στόχος ήταν να περάσουν μαζί λίγες μέρες γεμάτες με… vespoϊστορίες και vespoεμπειρίες!
Η φετινή γιορτή ήταν η μεγαλύτερη όλων των εποχών, καθώς συμμετείχαν 310 Vespa Clubs από 32 χώρες, ενώ υπολογίζεται ότι πήραν μέρος 10.000 Vespisti μερικοί εκ των οποίων ταξίδεψαν έως και 3.000 χλμ.!




Σε αυτό το ταξίδι συμμετείχε και το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Vespa Club Καλαμάτας, με δυο εκπροσώπους του οι οποίοι μαζί με τους 68 ακόμη Έλληνες που βρέθηκαν στην όμορφη πόλη της Ιταλίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο και την 28η Πανελλήνια Καλοκαιρινή Συνάντηση που θα γίνει στη Πάτρα και αναμένεται να προσελκύσει φίλους από ολόκληρη χώρα!


Οι vespoεκδηλώσεις πλαισιώθηκαν από τα εγκαίνια του MotoPlex, του νέου concept store για τον Όμιλο Piaggiο, όπου όλοι οι φίλοι της Vespa ήσαν καλεσμένοι. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και οι αναβάτες της αγωνιστικής ομάδας της Aprilia, Marco Melandri και Sylvain Guintoli, απευθείας από την πίστα της Sepang, στην οποία είχαν πάρει λίγες μέρες νωρίτερα μία συγκλονιστική διπλή νίκη!


Το MotoPlex αποτελεί το πρώτο concept store του Ομίλου, το οποίο θα απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των δυο τροχών. Στην ουσία αποτελεί μία  «προεπισκόπηση» για το πώς θα μοιάζουν τα σημεία πώλησης του Ομίλου σε ολόκληρο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια.


Ως είθισται οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την τελετή παράδοσης του Vespa Trophy. To Vespa Club από το Pordenone ήταν αυτό που κέρδισε τον τίτλο, έχοντας επισκεφθεί τα περισσότερα Piaggio Check Points και έχοντας τη μεγαλύτερη παρέα από Vespa. Το ραντεβού των απανταχού Vespisti ανανεώνεται για το 2015 και την Κροατία!




*Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Δαλκαφούκη από το Vespa Club Καλαμάτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου