Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ

Με τον Κώστα Καρλαύτη
στον πάγκο τη νέα σεζόν 



Ο ΚΩΣΤΑΣ Καρλαύτης είναι ο «εκλεκτός» που θα οδηγήσει τον Α.Σ. Ανδρούσας την επόμενη σεζόν στην Α΄ τοπική κατηγορία.

Ο πολύπειρος τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση της Ανδρούσας την Κυριακή το βράδυ και θα αντικαταστήσει τον Κώστα Καλογερόπουλο που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.
Ο νέος κόουτς της Ανδρούσας ξεκίνησε ήδη δουλειά, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας είναι αυτό που επείγει τη δεδομένη στιγμή.
Υπενθυμίζουμε πως η Ανδρούσα έχει ήδη ανανεώσει με 7 ποδοσφαιριστές, ενώ έχει αποκτήσει και τον Γιάννη Ζάκκα που έμεινε ελεύθερος από το Διαβολίτσι.
Ο Καρλαύτης επιστρέφει ως προπονητής στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά πριν από πολλά χρόνια και μετά από τρεις σεζόν στον πάγκο του Πανθουριακού.
Στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της, η ομάδα της Θουρίας πήρε την άνοδο από την Γ΄ Εθνική στην Β΄ τοπική (από τον 1ο όμιλο σε ισοβαθμία με τον Νέο Άρι στους 58 βαθμούς).
Τις επόμενες δυο χρονιές, υπό τις οδηγίες του Καρλαύτη ο Πανθουριακός ανέβηκε αμέσως στις κορυφαίες ομάδες της Β΄ τοπικής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανέβει στην Α΄ αφού τερμάτισε στην 2η θέση σε αμφότερες τις δυο χρονιές!
Συγκεκριμένα, την σεζόν 2012-2013 τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από την Ανδρούσα, ενώ την χρονιά που μας πέρασε έχασε το πρωτάθλημα στο «τσακ» από το Ασπρόχωμα και παρά το γεγονός πως στα μπαράζ για την άνοδο νίκησε τον Χανδριναϊκό, ο υποβιβασμός του Μεσσηνιακού αλλά και η αποτυχία του Παμίσου να ανέβει στην Γ΄ Εθνική δεν κατέστησε δυνατή την άνοδο στην Α΄ τοπική.


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου