Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μετά από 3 σεζόν χώρισαν οι δρόμοι της Κυπαρισσίας με τον Τάκη Παναγόπουλο!

ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ Α.Ο.Κ.

● Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Φ» ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ
● ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


Σε μια αιφνίδια απόφαση προχώρησε το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. του Α.Ο. Κυπαρισσίας, ανακοινώνοντας την λύση της συνεργασίας με τον επί τρία χρόνια προπονητή της ομάδας, Τάκη Παναγόπουλο!
Υπό τις οδηγίες του νεαρού κόουτς, η Κυπαρισσία που μόλις είχε υποβιβαστεί από την Α΄ τοπική εμφανίστηκε κάθε χρόνο και καλύτερη κατακτώντας την 3η θέση τη σεζόν 2011-2012 και την 2η τόσο πρόπερσι, όσο και την σεζόν που μας πέρασε.
Επίσης, υπό τις οδηγίες του ο Α.Ο.Κ. κατέκτησε τη χρονιά που μας πέρασε το Κύπελλο Μεσσηνίας, τη σεζόν 2012-2013 αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον μετέπειτα Κυπελλούχο Μεσσηνιακό στα Προημιτελικά, ενώ τη χρονιά 2011-2012 ηττήθηκε στον τελικό από την Εράνη στα πέναλτι.
Ταυτόχρονα, είχε αναβαθμίσει τις ακαδημίες του Α.Ο.Κ., απ’ όπου τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί αρκετοί νεαροί παίκτες οι οποίοι σιγά σιγά έχουν αρχίσει να επανδρώνουν το αντρικό τμήμα.
Παρ’ όλα αυτά, η νεοσύστατη διοίκηση επέλεξε να κατευθυνθεί σε διαφορετικό μονοπάτι και ανακοίνωσε στον Παναγόπουλο πως δεν θα συνεχίσουν μαζί.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. της ομάδος ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας, με τον προπονητή Παναγόπουλο Τάκη. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ τον ευχαριστούν για την δουλειά που έκανε στην ανδρική ομάδα και την προσπάθεια που ομολογουμένως κατέβαλε για την Ακαδημία του ΑΟΚ.»


Οι ευχαριστίες
του Παναγόπουλου
Τρία χρόνια γεμάτες επιτυχίες δεν σβήνονται έτσι απλά και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Τάκη Παναγόπουλου.
Ο νεαρός προπονητής ευχαρίστησε σε δηλώσεις του στην «Φ» όσους τον στήριξαν αυτά τα χρόνια στην ομάδα: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές – ανεξαιρέτως κανενός – με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 3 χρόνια, τους άμεσους συνεργάτες μου αλλά και κάποια μέλη της διοίκησης που με στήριξαν όπως ήθελα, δηλαδή πραγματικά και σωστά»

«Θεώρησαν πως δεν ήταν
πετυχημένη η συνταγή»
«Μετά και τον χαμό του πρωταθλήματος η διοίκηση θεώρησε καλό να αλλάξουν κάποια πράγματα και θεώρησαν πως δεν ήταν πετυχημένη η συνταγή» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην πλέον προπονητή του Α.Ο.Κ., σχετικά με το παρασκήνιο της απόφασης της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών και συνέχισε: «…εγώ ζήτησα κάποια πράγματα που δεν μπορούσαν να τα προσφέρουν και κρίθηκε καλύτερο να αποχωρήσω.»
Πως όμως θα λειτουργήσει ο Α.Ο.Κ. χωρίς τον Τάκη Παναγόπουλο; Ο ίδιος δηλώνει πως «…θεωρώ ότι αφήνω την ομάδα σε τοπ επίπεδο» και στη συνέχεια αναφέρεται στις προωθήσεις ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία, αλλά και στον τρόπο σκέψης που πέρασε ο ίδιος στην ομάδα: «Εγώ πιστεύω ότι μπορείς να αφήσεις μια ομάδα έτσι που τη μια σεζόν να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη να "πατώσει".
Πρέπει όλα τα τμήματα να δουλεύουν προς μια κατεύθυνση και συγκεκριμένα στο να πρωταγωνιστήσει.
Πρέπει να αφήσεις κληρονομιά σε όλα τα τμήματα, να έχει παίκτες "δικούς της" και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και του χρόνου.
Πιστεύω ότι η Κυπαρισσία θα πρωταγωνιστήσει και του χρόνου.»

«Η επόμενη μέρα
θέλει σταθερά βήματα»
«Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους, όμως είναι ακόμα νωρίς» ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος σχετικά με το αν έχει ήδη δεχτεί κρούση από άλλες ομάδες. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν βιάζεται «Όταν αποχωρείς από μια ομάδα δεν μπορείς να πάρεις μια εν θερμώ απόφαση. Η επόμενη μέρα θέλει σταθερά βήματα».
Κλείνοντας, ο ταλαντούχος τεχνικός επιβεβαίωσε την είδηση που θέλει τον 15χρονο Κυριάκο Κωνσταντόπουλο να συζητά με ΑΕΚ και Ολυμπιακό Πειραιώς! Ο Κωνσταντόπουλος τη σεζόν που μας πέρασε πήρε ευκαιρίες και ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην Α΄ τοπική, πετυχαίνοντας παράλληλα και ένα τέρμα στην πρώτη του εμφάνιση στην βασική πεντάδα (1-1 με το Διαβολίτσι).
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται πιο κοντά στην ΑΕΚ και απομένουν μόνο υπογραφές.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου