Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ 51ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Επετειακή η 10η συμμετοχή της Blueline Sailing Team του «Αιόλου»



21 Ιουνίου 2014. Η αντίστροφη έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον απομένουν 27 ημέρες για την εκκίνηση του Ράλλυ Αιγαίου!
Σε αυτό πρόκειται να λάβει μέρος και η πολυνίκης ομάδα του ΝΑΣΚ «Αιόλος», η Blueline Sailing Team με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο, όπου είχε συμμετάσχει και το 2013 στο επετειακό τότε, 50ο Ράλλυ Αιγαίου!!!
«Το 2014 το 51ο Ράλλυ Αιγαίου είναι ξανά επετειακό για εμάς γιατί θα έχουμε την χαρά να είναι η 10η συνεχόμενη συμμετοχή μας και το γιορτάζουμε!
«Γιορτάζουμε γιατί μια ομάδα της περιφέρειας με μέσο όρο ηλικίας που ποτέ δεν ξεπέρασε τα 30 έτη, έχει ζήσει το 1/5 του ιστορικότερου ιστιοπλοϊκού γεγονότος της Ελλάδος!
Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια έχουν διανυθεί 8.000 ναυτικά μίλια γεμάτα εμπειρίες για να πραγματοποιηθούν οι συμμετοχές μας με πολλές δυσκολίες αλλά και με την υποστήριξη κατά καιρούς μεγάλων επιχειρήσεων που μας υποστήριξαν με τη χορηγία τους» μας εξιστορούν με συγκίνηση και ικανοποίηση για το παρελθόν και προσμονή για ένα εξίσου επιτυχημένο μέλλον τα μέλη της καλαματιανής ιστιοπλοϊκής ομάδας.
Τη 10η συμμετοχή της Blueline Sailing Team στο Ράλλυ Αιγαίου υποστηρίζουν τρεις μεγάλες επιχειρήσεις, δύο εκ των οποίων είναι μάλιστα τοπικές!

Πρόκειται για το γυμναστήριο «Free Motion Kalamata», τα S/M Sipsas Κορώνη και τη Magic Marine Hellas «Τους ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να είναι μια χρονιά γιορτινή για όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου