Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Νέα πράξη αλληλεγγύης του γυμναστηρίου Reaction Gym

Νέα πράξη αλληλεγγύης από τα γυμναστήρια «Reaction Gym» (wellness industry) Καλαμάτας που για τρίτη συνεχή χρονιά συνεχίζουν τον αγώνα προσφοράς και αλληλεγγύης εν καιρώ κρίσης οικονομικής και μεγάλης δυσκολίας για πολλούς συμπολίτες και ειδικά για παιδιά και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
Τον Απρίλιου του 2015 τα γυμναστήρια «Reaction Gym» είχαν διοργανώσει τον «Διάδρομο Αγάπης» με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Απόρων Φοιτητών Μεσσηνίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας. Συνεχίζοντας τις δράσεις τους τώρα στηρίζουν έναν νέο σκοπό, έναν διαφορετικό πάντοτε όμως φιλανθρωπικό και σεβαστό σκοπό.
Συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια, θα στηρίξει την προσπάθεια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή» (Ακτή Ποσειδώνος 38 Πειραιάς -Εγνατία 100 Θεσσαλονίκη), τα οποία ως γνωστόν μπορούν να εξασφαλίσουν την αγορά ενός ειδικού καροτσιού για άτομο ΑμεΑ.
Ο Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων ιδρύθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και στα χρόνια δημιουργίας του, αγωνίζεται και προσπαθεί να μάθει στα παιδιά, την σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και την χρησιμότητα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ( Κ.Ο.Κ.) μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων η οποία στηρίζεται κυρίως στην εθελοντική βοήθεια των μελών του.
«Το γυμναστήριο μας εντός των επόμενων ημερών θα στείλει καπάκια στον "Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή".
Οποίος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία 3 χρόνια, σας ζητάμε να φέρετε τα πλαστικά καπάκια στο χώρο του γυμναστηρίου μας Reaction Gym Γυμναστήριο wellness industry) Άκριτα & Κοραή 37Β» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του «Reaction Gym» να το κάνουν προσφέροντας όσα περισσότερα πλαστικά καπάκια διαθέτουν.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου