Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ!

Με Σαμπάνι και Γιαννόπουλο η Θύελλα Χαρακοπιού
κέρδισε 3-2 τα μαχητικά Πράσινα Πουλιά

ΠΟΔΑΡΙΚΟ με το δεξί στο 2017 έκανε η ομάδα της Θύελλας Χαρακοπιού, η οποία κέρδισε με 3-2 τα Πράσινα Πουλιά.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και παρά τις σημαντικές απουσίες τους (έλειπαν οι Γιώργος και Θανάσης Σκόθος λόγω τραυματισμού και ο ασθενής Κώστας Στασινόπουλος) κατάφεραν να προηγηθούν στο 20λεπτο σε 2-0 χάρη στα γκολ του Χρήστου Σαμπάνι (έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα). Πριν τη λήξη του ημιχρόνου τα Πράσινα Πουλιά μείωσαν σε 2-1 με τον Στυλιανόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των Πράσινα Πουλιών ήσαν αποτελεσματικοί και με αιχμή του δόρατος τον Σκιαδά ισοφάρισαν σε 2-2 στο 55ο λεπτό.
Δυο λεπτά αργότερα η Θύελλα «απάντησε» με τον τοπ σκόρερ της ομάδας Κώστα Γιαννόπουλο (7 γκολ, ισάριθμα έχει και ο Τσιλίκος Βασίλης) που έκανε το 3-2. Στο τέλος η ομάδα των Πράσινων Πουλιών σχεδόν άγγιξε την ισοφάριση χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Στυλιανόπουλο, άλλα σωτήρια κρίνεται η αντίδραση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γιώργου Σακκά .

Με αυτή τη νίκη η Θύελλα Χαρακοποιού βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον δεύτερο του πίνακα, ΑΣ Φυτειάς με τον οποίο παίζει τη προσεχή Κυριακή εντός έδρας.
Τα Πράσινα Πουλιά, παραμένουν στην 10η θέση του πίνακα και τη προσεχή Κυριακή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, παίζουν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα τους με αντίπαλο την ΑΕ Λογγάς ελπίζοντας σε κάτι θετικό.
● Διαιτητές: Βρυώνης Β, Τάγαρης Δ, Τζιαμουράνης Θ.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Σακκάς, Μαρκάκης, Μ.Στασινόπουλος, Ορφανός, Α. Στασινόπουλος, Γ. Στασινόπουλος, Κουτσολιάς, Σαμπάνι, Βασιλογιαννακόπουλος, Γιαννόπουλος (79’ Σουλάκης), Dhembi (90’ Cala).

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Κατσίρης, Μαγκλάρας, Δαλκαφούκης (60’ Λυμπερόπουλος), Σγάντζος, Σχίζας, Μανουσόπουλος, Σκιαδάς, Χότζα, Γκαϊδόγιαννης, Στυλιανόπουλος (69’ Μάντης), Τριανταφυλλάκης (81’ Δικαίος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου