Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με τρεις αθλήτριες στη Σίνδο 
στο «3ο Armonia Cup»

Οι Θεοδώρα Δημητρούλη, Ευτυχία Δωδεκάτου και Μαριαλέννα Τριάντου με την προπονήτριά τους Χαρούλα Γιαννακοπούλου

ΜΕ ΤΡΕΙΣ αθλήτριες πρόκειται να λάβει μέρος στον διεθνή αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής με την επωνυμία «3ο Armonia Cup», που γίνεται αυτό το τριήμερο στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας.
Τον καλαματιανό Όμιλο εκπροσωπούν οι Θεοδώρα Δημητρούλη, Ευτυχία Δωδεκάτου και Μαριαλέννα Τριάντου, που από σήμερα θα παρουσιάσουν στο ταπί τα προγράμματά της αισιοδοξώντας σε θετικές εμφανίσεις που θα αποτελέσουν εφόδιο και όφελος για το μέλλον.
Σήμερα, Παρασκευή, αγωνίζονται οι αθλήτριες Τριάντου Μαριλένα και Δωδεκάτου Ευτυχία στη κατηγορία των παγκορασίδων και αύριο, Σάββατο θα αγωνιστεί η Θεοδώρα Δημητρούλη στη κατηγορία Κορασίδων.
Αυτοί βεβαίως δεν είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες των καλαματιανών αθλητριών, που συμμετείχαν πρόσφατα και στο «Elegant cup» που πραγματοποιήθηκε  πρόσφατα στην πόλη μας από τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας.
Για την ακρίβεια, αυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας των τριών αθλητριών του ΦΟΚ και ο αγωνιστικός τους στόχος, όπως εξήγησε με δηλώσεις της στη «Φ» η προπονήτρια Χαρούλα Γιαννακοπούλου, είναι «η απόκτηση εμπειριών για τις μικρές μας αθλήτριες και μια όμορφη και αξιόλογη εμφάνιση!», η οποία συνοδεύει τις τρεις αθλήτριες του Ομίλου, στην όμορφη Θεσσαλονίκη.
Για την ιστορία να πούμε ότι η εν λόγω διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο. και θα συμμετάσχουν 320 αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπροσωπώντας συνολικά 45 συλλόγους.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων, η τελετή έναρξης θα γίνει αύριο (9 Απριλίου) στις 18:30, ενώ την τελετή λήξης, που θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου στις 18:50, θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλήτριες από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διακρίνεται σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα, άλλωστε το σύνθημα του διεθνούς τουρνουά είναι: «Όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό»!


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου