Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΛΕΙΣΕ (ΚΑΙ) ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ

«Κόβουν και ράβουν» φέτος στο
Κύπελλο οι γυναίκες της Σουρή!

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ Γυναικών φαίνεται πως είναι το ιδανικότερο πεδίο δράσης για την ομάδα του Μεσσηνιακού φέτος, όπου κυριολεκτικά «κόβει και ράβει» έχοντας αποκλείσει ήδη δυο αντιπάλους (3-0 τον ΑΣΠ Κόρινθος, bye στην 2η φάση, 3-0 την ΕΑ Πατρών).
Τελευταίο «θύμα» ο Απόλλωνας Πατρών επί του οποίου οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-1 σετ και έτσι πέρασαν στις «8» ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών
«Ευχαριστούμε την διοίκηση του Απόλλωνα για την θερμή φιλοξενία. Ατυχής στιγμή η αιφνίδια ασθένεια στο τέλος του αγώνος της παίκτριας Δήμητρας Παυλέα που ανάγκασε μέρος της αποστολής να την συνοδέψει στο νοσοκομείο του Ρίο. Η αποχώρησή της μετά από 3ωρες εξετάσεις καθυστέρησε την άφιξη της αποστολής στην Καλαμάτα. Από την θέση αυτή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πτέρυγας των Επειγόντων περιστατικών, για τον άμεσο και ενδελεχή έλεγχο στον οποίο υπέβαλαν την μικρή μας, μπροστά στην πίεση εκατοντάδων "άμεσων" και μη περιστατικών που συνωστίζονταν εκείνη την ώρα στα Επείγοντα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο πατριωτάκι μας Σταθιάνα Δουρούμη από το Νησί που μας στάθηκε και προώθησε τις διαδικασίες.» αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο έφορος βόλεϊ, Χρήστος Ζερίτης.

● Διαιτησία: Γεράνιος- Πετούση.
Τα σετ: 25-16, 20-25, 19-25, 9-25
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Χάσκου, Παυλέα, Πασσιά, Μπαξιβανάκη, Καραγιάννη.
* Την αποστολή συνόδευσαν οι κ. Χρονόπουλος και Ζεργιώτης καθώς και οι φίλοι της ομάδος κ. Δροσινός και Παναγόπουλος.
Επίσης στις κερκίδες βρέθηκαν καλαματιανοί φοιτητές που στήριξαν την ομάδα  στην προσπάθεια της.

Κληρώνει αύριο για την
5η αγωνιστική του Κυπέλλου
Αύριο, Τετάρτη (18/1) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των τεσσάρων ζευγαριών της 5ης αγωνιστικής, στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017.

Την Κυριακή 22/1/2017, στις 5μμ στο Κλειστό της Καλαμάτας, ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί τον πρώτο αντίπαλο της χρονιάς για το πρωτάθλημα. Πρώτη αντίπαλος για το 2017 θα είναι η ομάδα του Χαλανδρίου, το παιχνίδι θα γίνει για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής γυναικών, ενώ το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η ομάδα της Γωγώς Σουρή θα μεταβεί στις Μοίρες Κρήτης για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα ΓΑΣ Μεσσαράς στην 9η αγωνιστική με την οποία πέφτει η αυλαία του Α΄ Γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου