Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Εντός με ΕΑ Πατρών για την
4η φάση  του Κυπέλλου Ανδρών


ΣΤΗΝ προπόνηση όλοι από σήμερα μετά την ανάπαυλα των γιορτών. Οι πετοσφαιριστές των Δημήτρη Ζαχαρόπουλου και Γιώργου Κουλιέρη θα μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας αφού από το προσεχές Σάββατο  (21/1) ξαναπιάνουν δουλειά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών.
Οι «λύκοι» παίζουν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 20:00, με την ΑΕΚ Αθηνών στην έδρα της και ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που σημαίνει είτε νίκη ή τουλάχιστον σε έναν βαθμό.
«Αν παίξουμε όπως στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα θα τα πάμε καλά» μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ, Κώστας Κουτράκης που δεν κρύβει πως οι γιορτές παίζουν πάντοτε το δικό τους ρόλο, παρόλα αυτά έχει πίστη στις δυνατότητες των παικτών της ομάδας «Πιστεύω θα μας επηρεάσει. Μεγάλο το κενό και δεν μαζευτήκαμε όπως έπρεπε, άλλοι δικαιολογημένοι κι άλλοι αδικαιολόγητοι. Συνεχίζουμε όμως καθημερινά πλέον στις προπονήσεις.»

Με ΕΑΠ στην
4η φάση του Κυπέλλου

Στο μεταξύ, χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Καλαμάτα 80, παίζει στην έδρα της με αντίπαλο την ΕΑ Πατρών. Οι αγώνες της 4ης φάσης θα διεξαχθούν έως τις 25 Ιανουαρίου, σε πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ειδικότερα, τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι:
ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΕΑ Πατρών
ΑΟΝ Αργυρούπολη - ΟΦΗ
ΑΣ Ελπίς - Νικ. Πήγασος Πολίχνης/ΜΑΣ Νίκη
Εθνικός ΟΦΠΦ - ΑΜΣ Νέστωρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου