Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ VARIABLE WEIGHT ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Παγκόσμιο ρεκόρ στα 146 μ.
από τον Σταύρο Καστρινάκη 


ΝΕΟ παγκόσμιο ρεκόρ από τον εκπαιδευτή και καταδύτη Σταύρο Καστρινάκη που πραγματοποίησε χθες τη μεγάλη βουτιά σε βάθος 146 μέτρων καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατέχει ο Καναδός William Winram στην ελεύθερη κατάδυση.

Όπως ήταν φυσικό το γεγονός προκάλεσε αίσθηση σε όσους ασχολούνται με το άθλημα που είναι συνεχώς αναπτυσσόμενο με νέους φανατικούς φίλους να το παρακολουθούν.
Από νωρίς εχθές το πρωί είχαν μαζευτεί αρκετοί στην παραλία μπροστά στο «Elite» για να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Έλληνα αθλητή και ήταν και οι ίδιοι που τον υποδέχτηκαν μόλις ολοκλήρωσε την επιτυχημένη προσπάθεια.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας και γιατρός Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χάρης Βγενής, ο επιχειρηματίας του Elite City Resort Νικήτας Κάρτσωνας, που πρόσφερε και το νικητήριο γεύμα στον παγκόσμιο ρέκορντμαν και στους συνεργάτες του.

Έδωσαν επίσης το «παρών» με ενθουσιασμό οι Καναδοί φοιτητές που βρίσκονται στην Καλαμάτα αυτές τις μέρες. Με αφορμή τη σπουδαία επιτυχία θα δοθεί την Τρίτη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο.
Μπράβο Σταύρο!


Θ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου