Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«ΧΑΛΑΣΕ» ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΡΑΜΠΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ

Στα γκολπόστ και 

ο 21χρονος Κολοκούβαρος!


Τον Νίκο Κολοκούβαρο προσέθεσε στο δυναμικό του χθες ο Μεσσηνιακός. Ο 21χρονος Νίκος Κολοκούβαρος αγωνιζόταν στην Αθλητή Ένωσης Αβίας.
Τη φετινή σεζόν (2013-14) συμπλήρωσε 630 λεπτά συμμετοχής αντικρίζοντας μια κόκκινη κάρτα στον αγώνα της Αβίας με τον Ηρακλή Καλαμάτας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Μεσσηνίας (Α΄ Όμιλος). Στο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας πέρυσι είχε μια φουλ σεζόν, μετρώντας 2127΄ λεπτά συμμετοχής, αντικρίζοντας μια μόλις κίτρινη κάρτα στο ματς της Αβίας με το Ασπρόχωμα για την 5η αγωνιστική.
Ο Νίκος Κολοκούβαρος έρχεται να καλύψει το κενό του Νίκου Κόκκαλη, που πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης προ ημερών.
Για το νέο απόκτημα της ομάδας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Δημήτρης Τσάκωνας: «Ένας νεαρός αθλητής, με καλά στοιχεία, με πλούσια σωματικά προσόντα που έχει το μέλλον μπροστά του…».

«Χάλασε» του
Μπαλαράμπε
Στον αντίποδα, η περίπτωση του Σαντίκ Μπαλαράμπε «χάλασε», με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να υπογράφει προ 24ωρου στο Φαραί Καλαμάτας!

Προπονήσεις στο
«Στ. Παπαδόπουλος»
Η προετοιμασία των «πρασίνων» συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου θα γίνει και σήμερα η προπόνηση, στην οποία άπαντες είναι παρόντες. Μοναδικός απόντας είναι ο τραυματίας Κουκούτσης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου