Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

Έδωσε (ξανά)τα χέρια με Χρήστο Ρήγα και πήρεΆγγελο Κολομήτρα και Κωνσταντίνο Παλιούρα 

 ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ… λημέρια επιστρέφει ο Χρήστος Ρήγας, αφού στο παρελθόν είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της «μελανόλευκης». Ο 25χρονος επιθετικός συμφώνησε με την «Καλαμάτα» και επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του. Ο Ρήγας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ακαδημία της «Καλαμάτας» κι από κει και πέρα πήρε συμμετοχές στα πρωταθλήματα Β' και Γ' εθνικής σε διάφορες ομάδες των δυο κατηγοριών και πέρυσι βρέθηκε στον Αστέρα Μαγούλας. Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που ο 25χρονος επιθετικός φορούσε τη φανέλα της «μελανόλευκης» ήταν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Στην χθεσινή εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα της «Καλαμάτας» δια του προέδρου της Γιώργου Ράλλη, προχώρησε στην απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για 27χρονο τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Παλιούρα από τον Πανσερραϊκό και τον 20χρονο Άγγελο Κολομήτρα οι δρόμοι του οποίου χώρισαν πρόσφατα με της Νίκης Βόλου κατόπιν επιθυμίας του παίκτη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Π.Σ. "Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ" ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού μέσου Ρήγα Χρήστου (12/10/1988, 1.82) και του 20χρόνου μέσου Κολομήτρα Άγγελου (1/1/1995, 1.78).»

«Ο ΠΣ "Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ" ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Παλιούρα (1988,1.86,αριστερό πόδι) που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν στην ομάδα του Πανσερραϊκού.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου