Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ 2-3

Δυνατό τεστ δυο εβδομάδες πριν
την πρεμιέρα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

ΔΥΟ εβδομάδες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. δυνατό φιλικό αγώνα είχε προγραμματίσει για την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, η ομάδα βόλεϊ του Δίωνα Κυπαρισσίας.
Στο κλειστό των Γαργαλιάνων ο Δίωνας αντιμετώπισε την αξιόμαχη και ισχυρή ομάδα του Ν.Ο. Πύλου, η οποία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας με σχετική άνεση τα δύο πρώτα σετ (14-25, 16-25).
Η αντίδραση αν και καθυστερημένη από την ομάδα του Δίωνα είχε αποτελεσματικότητα, καθώς κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2 τα σετ οδηγώντας μάλιστα το παιχνίδι σε τάι μπρέικ!
Εκεί οι δύο ομάδες έδειξαν ιδιαίτερες ικανότητες και παρά την κούραση από την προετοιμασία, προσέφεραν όμορφο θέαμα στους πολυάριθμους θεατές που παρευρέθηκαν στο κλειστό.
Για την ομάδα του Δίωνα άτυχη στιγμή αποτέλεσε ο τραυματισμός της Αντωνοπούλου, η οποία υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

● ΔΙΩΝΑΣ - Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ     2-3
Τα σετ: 14-25, 16-25, 25-17, 25-20, 13-15
ΔΙΩΝ (Τατούλης): Αβραμοπούλου Α., Αντωνοπούλου Β., Βρεττού Ζ., Γεωργιοπούλου Μ. (αρχηγός), Δημητρακοπούλου Στ., Ζαχαροπούλου Τζ., Κακούτη Μ., Μαντζούνη Θ., Μπάκα Αλ., Μπάκα Χρ.,  Σταματογιαννοπούλου Π.
Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ (Σαλμάς): Αθανασίου (αρχηγός), Γεωργιτσοπούλου, Κατσιγιάννη, Διπλάρη, Χρονοπούλου, Ιβάνοβα, Μέμα, Δαδοπούλου, Πουλοπούλου, Κουφόγιωργα, Καραθανάση.

Ο Δίωνας γιορτάζει
30 χρόνια από την ίδρυση του
Ενώ τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. ξεκινούν στις 14 Νοεμβρίου 2015, η ομάδα του Δίωνα ετοιμάζει να κάνει … διάλειμμα!
Το προσεχές Σάββατο 7/11 στις 8 το βράδυ θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου, στο πλαίσιο μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου