Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Στο Ναύπλιο από χθες το τμήμα πόλο του Ν.Ο.Κ.



Στο Ναύπλιο βρίσκεται το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, για τους αγώνες Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Ο καλαματιανός όμιλος συμμετέχει στον όμιλο του Ναυπλίου, μαζί με τους ΝΟ Ρεθύμνου, Νηρέα Πατρών, Ναυσίθοο Κέρκυρας και ΝΟ Ναυπλίου και οι αγώνες ξεκίνησαν χθες το βράδυ με τον Ν.Ο.Κ. να βρίσκεται αντιμέτωπος στις 9 μ.μ. με τον Νηρέα Πατρών. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν συνολικά 25 ομάδες, οι οποίες έχουν χωριστεί σε 5 ομίλους.
Οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Γιώργος Νικολάου και Στάθης Μπακολιάς έχουν επιλέξει τους εξής αθλητές: Φάνης Αντωνέας, Κώστας Τζούβελης, Στέλιος Θεοδωρακόπουλος, Θοδωρής Βασιλόγιαννης, Γιάννης Παπασταθόπουλος, Παναγιώτης Αβραμέας, Σπύρος Αγγελής, Γιώργος Σάτλας, Χριστόφορος Κουνάδης, Γιώργος Γκούμας, Κων/νος Καρπέτας, Γιώργος Κρέστας, Δημήτρης Βέργος, Σπύρος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Μπεσσής.
Την ομάδα στο Ναύπλιο συνοδεύει ο έφορος του τμήματος κος. Επαμεινώνδας Σκαρπαλέζος.
Σημειώνεται πως είναι απών ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Κώστας Αγγελής λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (πριν μερικές μέρες έγινε μπαμπάς). Επίσης λόγω των σχολικών εξετάσεων δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την αποστολή οι: Παναγιώτης και Δημήτρης Πλατάρος.
Οι αγώνες του Β’ Γύρου θα διεξαχθούν στις 4-6 Ιουλίου.
Στη Β΄ Φάση (18-20 Ιουλίου) προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 20), όπου και σχηματίζουν 4 Ομίλους των πέντε (5). Οι τελευταίες (σύνολο 5) συγκροτούν τον Όμιλο των Play Out (18-20 Ιουλίου) με την 1η ομάδα της κατάταξης να παραμένει στην Β’ Εθνική και τις άλλες 4 να υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στην Τελική φάση (1-3 Αυγούστου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες (σύνολο 8) από την Β΄ Φάση και οι 4 πρώτες της Τελικής κατάταξης ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ομίλου έχει ως εξής:
● Σάββατο 21 Ιουνίου – 2η αγωνιστική
Ώρα 12:30: ΝΟ Καλαμάτας – ΝΑΟ Ναυσίθοος
Ώρα 13:30: ΝΟ Ρέθυμνου – Νηρέας Πατρών
Ρεπό: ΝΟ Ναυπλίου
● Σάββατο 21 Ιουνίου – 3η αγωνιστική
Ώρα 18:30: ΝΟ Ναυπλίου – ΝΟ Καλαμάτας
Ώρα 19:30: ΝΑΟ Ναυσίθοος – ΝΟ Ρεθύμνου
Ρεπό: Νηρέας Πατρών
● Κυριακή 22 Ιουνίου – 4η αγωνιστική
Ώρα 09:30: ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Ναυπλίου
Ώρα 10:30: Νηρέας Πατρών – ΝΑΟ Ναυσίθοος
Ρεπό: ΝΟ Καλαμάτας
● Κυριακή 22 Ιουνίου – 5η αγωνιστική
Ώρα 15:30: ΝΟ Καλαμάτας – ΝΟ Ρεθύμνου      
Ώρα 16:30:ΝΟ Ναυπλίου – Νηρέας Πατρών

Ρεπό: ΝΑΟ Ναυσίθοος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου