Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΑΜΙΣΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ Η Γ.Σ.

Με «συμπαίκτη» τον Γ. Οικονομόπουλο 
ο Γιώργος Πετρουλάκης!



Ένα συντοπίτη «συμπαίκτη» καλωσορίζουν στη Μεσσήνη.
Ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης, Γιώργος Πετρουλάκης και οι συνεργάτες του καλωσορίζουν την παρουσία του Γιώργου Οικονομόπουλου, που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τον χώρο της ενημέρωσης εκδίδοντας την εφημερίδα «Επικαιρότητα» ενώ πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων (ξενοδοχείο «Plaza») και σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί να ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο. Παράλληλα θέλει να μπει και στο ποδόσφαιρο, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για τον Πάμισο αφού αντλεί την καταγωγή του από την Μεσσήνη.
Μια εξέλιξη θετική που στο διοικητικό περιβάλλον του Πάμισου χαρακτηρίζουν θετική, στο κυνήγι βέβαια της δημιουργίας ενός Δ.Σ. με ένα κράμα παλιών και νέων ανθρώπων που θα στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα αναζητώντας την άνοδό της στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές κατηγορίες!
Σήμερα τα νεότερα μετά και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Πάμισου στις 8:30 μ.μ. στο κατάστημα «IDEAL» στο Κεντρικό Πάρκο της Μεσσήνης.
Τα θέματα της Γ.Σ. είναι:
1. Διοικητικός Απολογισμός.
2. Οικονομικός Απολογισμός.
3. Συζήτηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.
4. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ και Ε.Ε.
● Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, και με τα ίδια θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου