Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Α.Λ.Α.Κ. ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου
στην παρουσίαση του αγωνιστικού «στόλου»!



Μεγάλη απήχηση στο καλαματιανό και μη κοινό είχε η εκδήλωση /παρουσίαση που διοργάνωσε προ ημερών στο λιμάνι της Καλαμάτας, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.
Χαρακτηριστικό της επιτυχίας ήταν μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης του αγωνιστικού «στόλου» της λέσχης αλλά και στο show από τοπική σχολή χορού, με την ευκαιρία του 2ου αγώνα Grant Prix και το Drift Show που έγινε την περασμένη Κυριακή στην πίστα καρτ «San Nikolas» με συμμετοχές απ’ όλη τη χώρα!
Η ΑΛΑ Καλαμάτας παρουσίασε στο λιμάνι της πόλης τα αγωνιστικά της αυτοκίνητα στο πλαίσιο της αξιέπαινης προσπάθεια που κάνει προκειμένου να συμβάλει στην εξάπλωση του μηχανοκίνητου Αθλητισμού αλλά και στην μετάδοση του μηνύματος και του τρόπου ασφαλής οδήγησης με το αυτοκίνητο. Προωθώντας αυτούς τους δυο σκοπούς, οι άνθρωποι της ΑΛΑΚ συστήνουν στους οδηγούς να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε ελεγχόμενο περιβάλλον υπό το βλέμμα και τις συμβουλές των ειδικών!
Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν και μέσω της εκδήλωσης στο λιμάνι της Καλαμάτας, αλλά και αυτής που προηγήθηκε στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης την περασμένη εβδομάδα.

«Ευχαριστούμε το Δήμο Καλαμάτας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας για την παραχώρηση του χώρου. Καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης
- Ηχητικά Συκάς
- Φώτο Κότσιαρης
- Σχολή Χορού Just Dance
-Dj Χριστόφορος Σιψάς
- τους αγωνιζόμενους και εσάς που μας στηρίζεται σ’ αυτή την προσπάθεια.», αναφέρουν οι άνθρωποι της Α.Λ.Α.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου