Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ «Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

Λέει «όχι» σε ξένο ΑΦΜ και ζητά
άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις!



Με επιστολή του ο Σύλλογος Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών «Π.Σ. Η Καλαμάτα» εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον της ομάδας, λέγοντας «όχι» σε οποιοδήποτε ξένο ΑΦΜ, ζητώντας παράλληλα άμεσα λύσεις στα καίρια θέματα που της στερούν το μέλλον που πραγματικά αξίζει, υποσχόμενος παράλληλα να συμπορευθεί και να προσφέρει στη νέα προσπάθεια!
Παράλληλα στέλνει μήνυμα προς τον κ. Ράλλη για την ανάγκη ανάδειξης ενός ισχυρού και ικανού Δ.Σ. να φέρει την ομάδα στη θέση που της αξίζει στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, στηρίζοντας εκ νέου την υποψηφιότητα του παλαίμαχου Άκη Δάλλα.
Η επιστολή: «Ο Σύλλογος Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών «Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ», με αίσθημα ιστορικής ευθύνης αλλά και διάχυτης αγωνίας για το μέλλον της «Μαύρης Θύελλας», απευθύνεται σήμερα προς τη διοίκηση, τους τοπικούς άρχοντες αλλά πάνω απ’ όλα προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης και επισημαίνει τα εξής:
1. Η Καλαμάτα ανήκει πάνω απ’ όλα στο λαό της και επιβάλλεται, τιμώντας τη λαμπρή διαδρομή της. να πρωταγωνιστεί, όπου και αν αγωνίζεται, και να πηγαίνει πάντα ψηλότερα.
2. Η ομάδα χρειάζεται σήμερα ένα νέο όραμα και μια νέα δυναμική, με βάση την αξιοποίηση των πολυάριθμων ταλέντων του μεσσηνιακού ποδόσφαιρο και την ισχυρή υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου όλης της Μεσσηνίας.
3. Άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης που θα προκύψει από τη επικείμενη Γ.Σ. πρέπει να είναι: η συγκρότηση μιας ισχυρής, δεμένης ομάδα με κορμό από νέους, ντόπιους παίκτες που θα παίζει σύγχρονο, ποιοτικό ποδόσφαιρο, η άμεση κατασκευή προπονητικού κέντρου σε συνεργασία με το Δήμο, η αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και φυσικά η άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική κατηγορία, την οποία χρωστάει στους φιλάθλους της.
4. Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων απαιτείται η δημιουργία ενός ισχυρού διοικητικού σχήματος με τη συμμετοχή, υλική και ηθική, σοβαρών επενδυτών με αγάπη για τη «Μαύρη Θύελλα» και όραμα για την άνοδο της ομάδας και οι οποίοι με εντολή και στήριξη της Γ.Σ. θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης και θα εμπνεύσουν την ενότητα και τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας.
5. Οι Παλαίμαχοι θα στηρίξουμε κάθε αξιόλογο πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στο να αγωνιστεί η ομάδα χρησιμοποιώντας Α.Φ.Μ. οποιουδήποτε άλλου συλλόγου, κάτι που θα αποτελούσε προσβολή προς τον κόσμο και την ιστορία της. Στηρίζουμε ομόθυμα την εκ νέου υποψηφιότητα του μέλους μας Άκη Δάλλα για το νέο Δ.Σ., ο οποίος θα λειτουργεί ως σύνδεσμος των Παλαιμάχων με τη διοίκηση της ομάδας.
6. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην ομάδα, θα συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες συγκρότησης της νέας διοίκησης και θα προτείνουμε άμεσα και δημόσια, μέλη μας, που είναι άξια να αναλάβουν κρίσιμα πόστα και να βοηθήσουν καθοριστικά στην ανοδική πορεία της ομάδας. Για μας πάνω απ’ όλα ήταν, είναι και θα είναι η Μαύρη Θύελλα.». Το κείμενο υπογράφει ο το Δ.Σ. του Συλλόγου δίνοντας στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον Γιώργο Ράλλη και τους σημερινούς και νέους συνεργάτες του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου