Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΣΤΟΧΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ 2ης ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ …ΨΗΛΟΤΕΡΑ;

Α΄ φάση …round 2 στην Πάτρα
για τους πολίστες του Ν.Ο.Κ.!

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΚΟΛΥΜΠΗΜΕΝΟΙ"» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Στην «μάχη» του Β΄ Γύρου ρίχνονται οι πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της Α΄ φάσης του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Ο πρώτος γύρος βρήκε την καλαματιανή ομάδα στην 2η θέση πίσω από τον ΝΟ Ρεθύμνου, έχοντας συνολικά 3 νίκες και 1 ήττα στους αγώνες που διεξήχθησαν το διάστημα 20-22 Ιουλίου στο Ναύπλιο.
Οι σημερινοί αγώνες μεταφέρονται στο κολυμβητήριο «Πέπανος» της Πάτρας, παρά τις προσπάθειες του Ν.Ο.Κ. να διεξαχθεί ο β΄ γύρος σε αυτό της Καλαμάτας.
Η αποστολή του καλαματιανού ομίλου δεν αλλάζει σε σχέση με τον α΄ γύρο, με τους προπονητές Γιώργο Νικολάου και Στάθη Μπακολιά να στηρίζονται και πάλι στους Φάνη Αντωνέα, Κώστα Τζούβελη, Στέλιο Θεοδωρακόπουλο, Γιάννη Παπασταθόπουλο, Παναγιώτη Αβραμέα, Σπύρο Αγγελή, Γιώργο Σάτλα, Χριστόφορο Κουνάδη, Γιώργο Γκούμα, Γιώργο Κρέστα, Δημήτρη Βέργο, Σπύρο Γιαννακόπουλο και Γιώργο Μπεσσή.
Ωστόσο, ο Ν.Ο.Κ. δεν θα έχει στην αποστολή του τον Θοδωρή Βασιλόγιαννη ο οποίος θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ την Τετάρτη θα ξεκινήσει την στρατιωτική του θητεία, καθώς και τον Κώστα Καρπέτα ο οποίος είναι τραυματίας.
Δεν αποκλείεται οι δυο προπονητές να πάρουν στην αποστολή νεαρούς πολίστες για να πάρουν εμπειρίες, ελέω των απουσιών.
Η αποστολή του ΝΟΚ θα αποχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για την Πάτρα υπό την συνοδεία των προπονητών και του Εφόρου Επαμεινώνδα Σκαρπαλέζου. Διαιτητές των αγώνων θα διατελέσουν οι Κουρέτας και Αδαμάσογλου.
Υπενθυμίζουμε πως στη Β΄ Φάση (18-20 Ιουλίου) προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 20), όπου και σχηματίζουν 4 Ομίλους των πέντε. Οι τελευταίες ομάδες (σύνολο 5) συγκροτούν τον Όμιλο των Play Out (18-20 Ιουλίου) με την 1η ομάδα της κατάταξης να παραμένει στην Β’ Εθνική και τις άλλες 4 να υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
● Το πρόγραμμα του β΄ γύρου έχει ως εξής:
Παρασκευή 4 Ιουλίου – 1η αγωνιστική
Ώρα 20:00: ΝΑΟ Ναυσίθοος – ΝΟ Ναυπλίου
Ώρα 21:30: Νηρέας Πατρών – ΝΟ Καλαμάτας
Σάββατο 5 Ιουλίου – 2η αγωνιστική
Ώρα 10:30: ΝΟ Καλαμάτας – ΝΑΟ Ναυσίθοος
Ώρα 11:30: ΝΟ Ρεθύμνου – Νηρέας Πατρών
Σάββατο 5 Ιουλίου – 3η αγωνιστική
Ώρα 18:00: ΝΟ Ναυπλίου – ΝΟ Καλαμάτας
Κυριακή 6 Ιουλίου – 4η αγωνιστική
Ώρα 09:30: ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Ναυπλίου
Ώρα 10:30: Νηρέας Πατρών – ΝΑΟ Ναυσίθοος
Κυριακή 6 Ιουλίου – 5η αγωνιστική
Ώρα 15:30: ΝΟ Καλαμάτας – ΝΟ Ρεθύμνου
Ώρα 16:30: ΝΟ Ναυπλίου – Νηρέας Πατρών

● Η βαθμολογία μετά το φινάλε του α΄ γύρου
1. ΝΟ Ρεθύμνου   49-25          12
2. ΝΟ Καλαμάτας 34-27          9
3. ΝΟ Ναυπλίου   29-37          6
4. Νηρέας Πατρών                  27-32          3
_________________________________
5. ΝΑΟ Ναυσίθοος        22-48          0


«Είμαστε όλοι…
"κολυμπημένοι"»
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του β΄ γύρου και ενώ οι πολίστες του Ν.Ο.Κ. προετοιμάζονται για το ταξίδι στην Πάτρα, ο ταλαντούχος φουνταριστός Στέλιος Θεοδωρακόπουλος έκανε δηλώσεις στην «Φ» για τους αγώνες που ακολουθούν.
Ο 21χρονος παίκτης ξεκίνησε με τους στόχους που έχει θέσει ο Ν.Ο.Κ.: «Έχουμε ως στόχο μια πολύ καλή θέση στον όμιλο μας» και εν συνεχεία, τόνισε πως η «πρωτιά» θα κριθεί με το Ρέθυμνο, για το οποίο είχε να πει καλά λόγια «…είμαστε οι δυο πρωτοπόρες ομάδες. Το Ρέθυμνο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι δουλεμένη και κατέχει στις τάξεις της έμπειρους παίκτες».
Για το δυνατό σημείο του Ν.Ο.Κ., ο Θεοδωρακόπουλος τόνισε: «Το δυνατό μας σημείο είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε "κολυμπημένοι", έχουμε κάνει προπονήσεις μαζί όλο το χρόνο. Επίσης πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός πως διαθέτουμε παίκτες με μικρή ηλικία που έχουν όρεξη για πόλο, αλλά και έμπειρους που μπορούν να ανταπεξέλθουν στους στόχους της ομάδας».
Κλείνοντας, ο νεαρός φουνταριστός μίλησε για το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων της Β΄ Εθνικής: «Το σύστημα αυτό έχει ως στόχο να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες όλων των ομάδων και να πάρουμε περισσότερα ματς. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε καλύτεροι και πιο δουλεμένοι στις επόμενες φάσεις.»



Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου