Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΓΕΡΑΚΙΟΥ

Εκκίνηση σήμερα για το Πανελλήνιο
Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2014 Ε/Ν και Π/Κ



Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας µε τη συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, της Τοπικής Κοινότητας Γκοριτσάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γκοριτσάς και του Σπαρτιατικού Γ.Σ., διοργανώνει από σήμερα μέχρι την 6η Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2014, στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων.
Οι διαδρομές:
Αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης:
● Επαρχιακή οδός Σπάρτης – Γερακίου (Αγροκέντρο Τουτούλης) έως 2η διασταύρωση Πλατάνας και επιστροφή = 14 χλµ.
● Παίδες – Νεανίδες – Κορασίδες : 14 χλµ. (1 στροφή)
● Έφηβοι : 28 χλµ. (2 στροφές)
Αγώνες Αντοχής:
● ΓΚΟΡΙΤΣΑ (εκκίνηση και τερματισμός) – ΚΕΦΑΛΑΣ - ΣΚΟΥΡΑ - ΑΦΗΣΣΟΥ – δεξιά προς Χρύσαφα/Καλλονή - ΧΡΥΣΑΦΑ – ΚΑΛΛΟΝΗ – ΓΚΟΡΙΤΣΑ
- ΕΦΗΒΟΙ : 3 στροφές – 129 χλµ.
- ΠΑΙ∆ΕΣ : 2 στροφές = 86 χλµ.
- ΝΕΑΝΙ∆ΕΣ – ΚΟΡΑΣΙ∆ΕΣ : 1 στροφή = 43 χλµ.
Οι αγώνες διεξάγονται µε τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία δρόμου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα και η Ελληνική Αστυνομία προβαίνει στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος, Βασίλειος Γεωργακόπουλος, υπογράφει την κάτωθι απόφαση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το τριήμερο 4 με 6 Ιουλίου:
● Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδού Σπάρτης - Γερακίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, από την 4,000 χ/θ έως την 11,000 χ/θ, από ώρα 15.30' έως ώρα 20.00' την Παρασκευή 4-7-2014, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ., Π.Υ., ΕΚΑΒ).
Η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων από και προς Γεράκι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται μέσω της Επαρχιακής Οδού Τραπεζοντής -Σκούρας.
● Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης ή ο νόμιμος αναπληρωτής του δύναται να άρει την διακοπή της κυκλοφορίας σε περίπτωση που ο εν λόγω αγώνας περατωθεί πριν την 20.00' ώρα.
● Το Τ.Τ. Σπάρτης και το AT. Περιφ. Σπάρτης σε συνεργασία με την διοργανώτρια Αρχή λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την ασφαλή τέλεση του εν λόγω ποδηλατικού αγώνα.

● Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει την 15.30 ώρα της 4-7-2014 και λήγει την 20.00 της 4-7-2014, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου