Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

19 Οκτωβρίου η πρεμιέρα
Μεσσηνιακού και Ακρίτα

ΣΤΙΣ 19 Οκτωβρίου ορίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στην οποία φέτος η Μεσσηνία εκπροσωπείται όχι από μια, αλλά από δυο ομάδες!
Ο «βετεράνος» Ακρίτας που συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα, αφού πέρυσι παρά τα όποια εμπόδια του παρουσιάστηκαν έφτασε τελικά στην επίτευξη του στόχου παραμονής, υποδέχεται τον νέο στην κατηγορία, γηραιό στα χρόνια ύπαρξης Μεσσηνιακό!
Το πρωτάθλημα θα διαρκέσει έως τις 22/3/2015 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν συνολικά 36 ομάδες, χωρισμένες σε τρεις ομίλους!
Στον Β΄ Όμιλο, όπου βάσει κριτηρίων βρίσκονται Ακρίτας και Μεσσηνιακός, συμμετέχουν ακόμη πέντε ομάδες από περιοχή της Αττικής, καθώς επίσης οι ομάδων των ΑΣΠ Απόλλωνα, ΓΣ Ένωση Ελασσόνας, ΕΑ Λαρίσης, ΦΓΣ Πρέβεζας και Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος.
Οι ομάδες περιοχής Αττικής: ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΑΟ Ηλυσιακός, ΓΣΚ Ηρακλής, ΑΣΠ Θέτις, ΑΟ Θρίαμβος, ΑΣΠ Ίωνες, ΑΣ Ιωνικός, ΑΟ Παλλήνη, ΓΣ Πανιώνιος, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟΦ Πορφύρας, ΑΟ Τραχώνων, ΓΣ Χαλανδρίου θα τοποθετηθούν στους ομίλους Α’ και Β’ με κλήρωση που θα γίνει στις 24 Ιουλίου 2014 (16.30) στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο ΟΑΚΑ (Ανοικτό Κολυμβητήριο).

Σε περίπτωση αποχώρησης ομάδων από όμιλο ή ομίλους, η ΕΟΠΕ διατηρεί το δικαίωμα αναδιαμόρφωσης των ομίλων, εφόσον αυτό γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν 40 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου