Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Στα πρώτα σχολεία με υψηλές βαθμολογίες το Λύκειο της Κυπαρισσίας και φέτος

ΥΨΗΛΕΣ βαθμολογίες πέτυχαν οι υποψήφιοι του Ενιαίου Λυκείου Κυπαρισσίας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς η ανάρτηση των αποτελεσμάτων έφερε τα ποθητά χαμόγελα στους νέους που διαγωνίστηκαν.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 40% των μαθητών έχουν βαθμολογία πάνω από 17.000 μόρια γεγονός που συνιστά μια πρωτιά καθώς με το ποσοστό αυτό μπορούν να εισαχθούν σε Σχολές της επιθυμίας του όταν ανακοινωθούν οι επιτυχόντες. Ο διευθυντής του σχολείου Βαγγέλης Αντωνόπουλος σε δηλώσεις του για την επιτυχία των μαθητών τόνισε ότι:
«Η επιτυχία οφείλεται σε 5 λόγους 1ο: Το σχολείο μας χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης, για το έργο του, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. 2ο: Υπάρχει άψογη, εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία Διεύθυνσης, Συλλόγου Διδασκόντων, Μαθητικών Κοινοτήτων, Συλλόγου Γονέων και της Τοπικής μας Κοινωνίας. 3ο: Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, είναι δίκαιες οι αποφάσεις μας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, είμαστε κοντά στο μαθητή, προσπαθούμε καθημερινά  να βελτιωνόμαστε στο διδακτικό μας έργο. 4ο: Έχουμε βελτιώσει την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου μας και έχουμε δημιουργήσει ένα, χαρούμενο και ευχάριστο περιβάλλον. 5ο: Σε συνεργασία με τις Μαθητικές Κοινότητες γίνονται πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο σχολικό χώρο και όχι μόνο όπως το beach party που έγινε το βράδυ της Τρίτης στη παραλία Κυπαρισσίας». 

ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Αρκετά παιδιά δήλωσαν ότι οι κόποι τους ανταμείβονται αλλά σε ορισμένα θέματα ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγαλύτερος. Ωστόσο η μεθοδικότητα ξεχώρισε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Σε ότι αφορά τους αριστούχους του σχολείου πρώτος απ’ όλους ήρθε ο Καζάκος Ανδρέας με 19255 μόρια που θα περάσει σε σχολή της επιλογής του, η υποψήφια Βλάχου Χριστίνα με 18900 μόρια, καθώς και ο Γιαννόπουλος Γιώργος με 18900 μόρια. Αρκετά παιδιά τέλος έγραψαν σχεδόν άριστα σε πολλά μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου