Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΕΜΕΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την μελέτη προσθήκηςορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΣΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ της απόφασης να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες για την προσθήκη ακόμα ενός ορόφου, 1.000 τ.μ., στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (φωτό), που ανακοινώθηκε, μετά την πρόσφατη συνάντηση (φωτό)
του διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Κατσίβελα, χθες, στελέχη της εταιρίας ΤΕΜΕΣ Α.Ε, ιδιοκτησίας της οικογένειας του αείμνηστου «Καπετάν Βασίλη» Κωνσταντακόπουλου, μαζί με πολιτικούς μηχανικούς τεχνικών μελετητικών γραφείων επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να δουν και να καταγράψουν από κοντά όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεδομένα του έργου.

Ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός Τάσος Βλαχοδημητρόπουλος, μαζί με την πολιτικό μηχανικό Σοφία Κορακοβούνη, ξενάγησαν το κλιμάκιο σε όλους τους σχετικούς χώρους και παρείχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΖΟΥ
Με αφορμή την χθεσινή επίσκεψη, ο Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Καθημερινά δουλεύουμε και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο στόχο που θα συμβάλει καταλυτικά στην ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.
Κυρίαρχος μέλημά μας σε αυτή τη φάση είναι να καταφέρουμε να ωριμάσουμε το έργο στο συντομότερο δυνατόν χρόνο. Και πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει καλά. Η έναρξη υποβολής προτάσεων για ένταξη στη νέα προγραμματική περίοδο πρέπει να μας βρει πανέτοιμους. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά και το έργο της προσθήκης του ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου να έχει ωριμάσει.  Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε μέρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι.
Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και τους συνεργάτες του με τους οποίους είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία όπως επίσης και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου