Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Πολλή δουλειά, καλό ποδόσφαιρο 
και στόχο μια άνετη παραμονή!



«Πρώτη» συνάντηση για τον Εθνικό Μελιγαλά χθες στο πραγματικά όμορφο Δημοτικό Στάδιο του Μελιγαλά.
Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η νέα διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Σταύρο Στούπα.
Δίχως πολλά λόγια και τις συνηθισμένες ομιλίες, αλλά με το μυαλό στο πρωτάθλημα, οι Μελιγαλιώτες έπιασαν αμέσως δουλειά.
Μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, ο νέος κόουτς Γιώργος Καλόμαλλος οδήγησε τους παίκτες του στο χορτάρι και αμέσως ξεκίνησαν το τρέξιμο!
Στην πρώτη της ομάδας ήταν και ο νέος δήμαρχος Οιχαλίας, Αριστείδη Σταθόπουλο ο οποίος επίσης βρέθηκε στο πλευρό του Εθνικού ευχόμενος τα καλύτερα.
Αφαιρώντας την πίεση του πρωταθλητισμού, στο Μελιγαλά στρέφονται στην ποιότητα και παρότι επιθυμούν να παραμείνουν μεταξύ των ισχυρών της Α΄ Μεσσηνίας, θα επιδιώξουν πρώτα απ’ όλα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και χωρίς άγχος να κερδίσουν την άνετη παραμονή τους στην κατηγορία.
● Το ρόστερ, προς ώρας, απαρτίζουν δέκα παλιοί, οι Μουρούσιας, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος, Κανελόπουλος, Λάγιος, Πραττής, Ντούζια, Δικαίος, Γερμάνης, Καραπετιάν (ίσως φύγει για Αθήνα).
Επίσης, σε αυτό προστέθηκαν τέσσερις μικροί από τα τμήματα υποδομής. Πρόκειται για τους Πούγια, Ντόστη, Σταθούλη και Σαραντόπουλο. Επιπλέον στην ομάδα επέστρεψαν οι Μπινίσκος, Χατζάρας, Αλεξόπουλος (ήταν δανεικοί στη Βαλύρα).
Ενώ, τα νέα πρόσωπα είναι τα εξής: Καστριτσέας, Αθανασόπουλος, Καραγιάννης, Μπαλαλάς, Παυλάκος, Κωνσταντόπουλος και Παπαδόπουλος. Στο κομμάτι της ενίσχυσης αναμένεται να γίνουν δυο ακόμη κινήσεις, ενός στόπερ και ενός επιθετικού.

Κυκλοφόρησαν
τα διαρκείας
Παράλληλα, σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι φίλαθλοι και υποστηρικτές της ομάδας μπορούν να τα προμηθευθούν από τα μέλη της διοίκησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου