Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ!

Επικροτεί την πρωτοβουλία για πρόσβαση
ΑμεΑ στην παραλία του «Elite City Resort»


ΑΝ ΚΑΙ πολλοί κοιτάζοντας την παραλιακή Ναυαρίνου και το πολύδιάβατο πεζοδρόμιό της, θα έλεγαν πως περιπατεί και απολαμβάνει το όμορφο τοπίο, αντιθέτως ο Γιώργος Λαζαρίδης κάνει προπόνηση!

«Γράφοντας χιλιόμετρα, όπως λέει και ο Πάνος, πρωί πρωί στο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου...» με αυτά τα λόγια ο καλαματιανός τενίστας με αμαξίδιο αναφέρεται στην υπό τον ήλιο και συννεφιά (ανάλογα με τα κέφια του καιρού) προετοιμασία του στην πόλη μας.
Πρόκειται για μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο πραγματοποιεί ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με τον προπονητή του Ανδρέα Νίκα που περιλαμβάνει αν μη τι άλλο πολύ τρέξιμο!!!
Τρέχοντας πάνω – κάτω την παραλιακή οδό Ναυαρίνου, ο Γιώργος Λαζαρίδης καλείται καθημερινά ν’ αντιμετωπίσει ορισμένες προκλήσεις προσβασιμότητας… Άλλωστε πρόσφατα είχε δηλώσει πως η πόλη της Καλαμάτας είναι από τις πλέον αφιλόξενες πόλεις στη χώρα μας για άτομα ΑμεΑ. Ωστόσο σε αυτό έρχεται να συμβάλλει θετικά το ξενοδοχείο Elite του κ. Κάρτσωνα, που χρόνια τώρα σεβόμενο τον συνάνθρωπο και επιδιώκει μέσα από έργα προσβασιμότητας να του προσφέρει το αυτονόητο!
Κάτι που σπεύδει να επιβραβεύσει ο συμπολίτης μας, διεθνής τενίστας με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook: «Να πω με την ευκαιρία ένα μεγάλο Μπράβο, στον Νικήτας Κάρτσωνας (Nikitas I. Kartsonas) και Μαλαπέτας Νίκος (Malapetsas Nikos) για την πρόσβαση ΑμεΑ στην παραλία του ξενοδοχείου Elite City Resort!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου