Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Για τον 6ο «Ανδάνειο Δρόμο»
από την Αρκαδική Πύλη



Σήμερα διεξάγεται ο 6ος Ανδράνειος Δρόμος από την Αρκαδική Πύλη έως το Διαβολίτσι, με απόσταση 17 χιλιομέτρων.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 μ.μ. με την εξής διαδρομή: Αρκαδική Πύλη – Νεοχώρι – Διαβολίτσι, ενώ η συγκέντρωση αθλητών θα γίνει στις 5 μ.μ. στο γήπεδο του Διαβολιτσίου για την μεταφορά τους στην αφετηρία.
Η συγκέντρωση των Αθλητών και η παραλαβή των αριθμών για τη συμμετοχή στον αγώνα θα γίνει στο νέο γήπεδο Διαβολιτσίου, όπου θα λειτουργεί από τις 3:30 η Γραμματεία του αγώνα και θα γίνει ο τερματισμός του αγώνα. Από εκεί θα ξεκινήσει στις 5:00 η μετάβαση των αθλητών στην Αρκαδική Πύλη, την αφετηρία του αγώνα.
Ο καθιερωμένος Ανδάνειος Δρόμος που γίνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Ανδανιωτών Καλαμάτας, τον Αθλητικό Όμιλος Διαβολιτσίου και τον Σύλλογο γυναικών Ανδανίας, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας και γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.
Κύπελλο θα δοθεί στους 6 πρώτους και μετάλλιο σε όσους όσοι τερματίσουν. Στους αθλητές  και στους εθελοντές θα προσφερθεί φαγητό, ενώ θα υπάρχουν ντους και αποδυτήρια για τους αθλητές.
Ο ιατρικός έλεγχος είναι αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων .
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΣΔΥ Μεσσηνίας: sdym.gr, είτε την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία μέχρι τις 4.50 το μεσημέρι.
Πληροφορίες για την μετακίνηση από την Καλαμάτα δίδονται από τον Παναγιώτη Καμπά στο τηλ. 6983 511 797.

Περισσότερες  πληροφορίες στους: Δασκαλόπουλος Δημήτριος τηλ. 6979 978352, Αλεξόπουλος Ευθύμιος τηλ. 6942 553154 και Ζάννης Αλέξης τηλ. 6972 302265.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου