Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 8 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ – ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ

Στις 6 Αυγούστου ορίστηκε
η «πρώτη» της Δόξας Καλαμάτας
«ΠΥΡΑ» ΚΑΤΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΛΟΥΠΑ


«Τρέχουν» τα ζητήματα στην Δόξα Καλαμάτας, η οποία ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές σε όλα τα τμήματα της, από το προπονητικό τιμ έως και τις μεταγραφές!
Κατ’ αρχάς, να αναφέρουμε ότι η Δόξα δήλωσε για ακόμα μια φορά συμμετοχή στο Κύπελλο Μεσσηνίας αν και δεν είναι υποχρεωτικό.
Επίσης, η «πρώτη» της καλαματιανής ομάδας ορίστηκε για την Τετάρτη 6 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας.

Το νέο τεχνικό δίδυμο
και οι μεταγραφικές κινήσεις
Σύμφωνα ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα στο επίσημο blog που διατηρεί στο διαδίκτυο, ο Νίκος Γιακουμής θα είναι ο συνεργάτης του Δημήτρη Αγγελόπουλου στον πάγκο της Δόξας Καλαμάτας.
Επίσης, η Δόξα έχει προχωρήσει και σε 8 μεταγραφικές κινήσεις!
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο 27χρονος πορτιέρο Γιώργος Μπρούμας από την Αναγέννηση Παραλίας (6 συμ.), ο 44χρονος Ηλίας Φράγκος από τον ΑΠΣ Άρι (22 συμ.), ο Μάνθος Καράμπαμπας από την Νεάπολη Πειραιά,
Ο 21χρονος Δημήτρης Λεονταρίτης από τον ΠΑΟΚ Καλαμάτας, ο 30χρονος Γιώργος Γιαννακόπουλος από τον Νέο Άρι, ο 33χρονος Γιάννης Ανδριανόπουλος από την Αμφιθέα (4 συμ.), ο 26χρονος Δημήτρης Μακαντάσης από τα Πράσινα Πουλιά, ο 35χρονος Λεωνίδας Δημητρίου από τον Κεραυνό, ενώ επέστρεψε και ο 18χρονος Πάνος Αθανασάκης από την ΑΕΚ Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Δόξας, οι υπόλοιπες προσθήκες της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Η ομάδα χρειαζόταν περίοδο
ησυχίας και περισυλλογής»
«Μετά από μια εξαιρετικά ιδιόρρυθμη ποδοσφαιρική χρονιά στην οποία γνωρίσαμε αρκετά έντονες στιγμές και αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, η ομάδα χρειαζόταν μία περίοδο ησυχίας και περισυλλογής. Μέρα με τη μέρα το πεδίο ξεκαθάριζε και ο σχεδιασμός για την Δόξα που θέλουμε περνούσε στα σωστά μονοπάτια. Η διοίκηση είχε καθορίσει τα πλάνα και τους στόχους της νέας χρονιάς  και ο προγραμματισμός ξεκίνησε ομαλά αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αποφασίστηκε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι καθώς προείχε η ηρεμία  και η διατήρηση του αθλητικού πνεύματος» έγραψε ιθύνων της Δόξας Καλαμάτας στο blog. Εν συνεχεία, τονίστηκαν τα προβλήματα που υπήρξαν στην πορεία: «Αν και απρόοπτες εξελίξεις (αναγκαστική αναζήτηση νέου προπονητή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) μας άλλαξαν την κανονική ροή του προγράμματος, ο αρχικός σχεδιασμός παραμένει και οι κινήσεις λαμβάνουν χώρα ήσυχα και προοδευτικά.
Συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε με ποδοσφαιριστές μας Ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών , γεγονός που μας ικανοποιεί, καθώς το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, το επίπεδο του Συλλόγου αλλά και οι Δημόσιες Σχέσεις μας με τα υπόλοιπα Σωματεία αναβαθμίζονται διαρκώς. (Δεν θα προβούμε σε ανακοινώσεις για την ώρα, καθώς σεβόμαστε τις Ομάδες που απόκτησαν τους ποδοσφαιριστές και αναμένουμε πρώτα να ολοκληρώσουν τα διαδικαστικά και να προχωρήσουν στις δικές τους αναγγελίες πρώτοι-ως αρμόζει.)»


«Πυρά» κατά
του Ατρόμητου!
Ωστόσο, η ανακοίνωση εμπεριείχε και «πυρά» από τους «κίτρινους». Αφορμή ο ταλαντούχος επιθετικός μέσος Δημήτρης Αγγλούπας, ο οποίος «έβγαλε μάτια» με τον Ατρόμητο πέρσι στην Γ΄ Τοπική. Σύμφωνα  με την Δόξα, οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα σχετικά με τον παίκτη: «Η μόνη περίπτωση που θα σχολιάσουμε -αλλά αρνητικά- είναι η ανήθικη στάση των υπευθύνων του Ατρόμητου που δεν τήρησε τα όσα είχαμε συμφωνήσει πέρυσι, σχετικά με τη μεταγραφή του Δημήτρη Αγγλούπα.
Μικρότητες  που δεν συνάδουν σε συμφωνίες ανδρών. Δεν θα συνεχίσουμε περαιτέρω, απλά να το λάβουν υπ’ όψιν τους όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν με τους εν λόγω παράγοντες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου