Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Κουρουβάνης
ο …όγδοος!



Συνέχεια στο ντεμαράζ μεταγραφών έδωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Τέλος Άγρας, αποκτώντας για έναν χρόνο τον 25χρονο μέσο Σπύρο Κουρουβάνη!
Ο ταλαντούχος χαφ αγωνίστηκε στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Πανναυπλιακό (Γ΄ Εθνική), Δόξα Μεγαλόπολης αλλά και Ολυμπιακό Ζαχάρως.
Πρόκειται για την 8η μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους», μετά τους Νώντα Τσέρτο, Δημήτρη Μπερερή, Βασίλη Τουρλίδα, Γρηγόρη Αναστασόπουλο, Χαράλαμπο Νάκο, Απόστολο Κορομηλά και Κλάιντι Τόσκα.
Υπενθυμίζουμε επίσης πως έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής οι Βαντίμ Κολεσνιτσένκο, Θανάσης Γεωργακόπουλος και Άκης Τσώλης.

Οι τυχεροί
της λαχειοφόρου
Το Δ.Σ. του Τέλου Άγρα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την συμμετοχή του στην λαχειοφόρο και εν συνεχεία ανακοίνωσε τους τρεις τυχερούς που κέρδισαν τα δώρα που κληρώνονταν.
Συγκεκριμένα, ο λαχνός 886 κερδίζει το Samsung Galaxy Grand,
Ο λαχνός 783 κερδίζει το Tablet DELL VENUE 7 και τέλος, ο λαχνός 699 κερδίζει τη φωτογραφική μηχανή SONY DSC-W800.
Οι τυχεροί θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Βασιλόπουλο στο τηλέφωνο 6946121877, ή με τον Βασίλη Αγγελόπουλο στο τηλέφωνο 6947301122.
Τέλος, το Δ.Σ. του Γαργαλιανιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα συλληπητήρια για τον χαμό του πρώην προέδρου της ομάδας, Κωνσταντίνου Στρατήγη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΔΣ του ΑΟ Τέλος Άγρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο και άξαφνο χαμό του πρώην προέδρου του συλλόγου μας κου Κωνσταντίνου Στρατήγη. Σε ένδειξη σεβασμού το ΔΣ θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του. Καλό ταξίδι Κώστα να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου