Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΥΚΛΗ»

Για το …repeat των περσινών επιτυχιών!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΡΤΟΣ – ΟΙΝΟΣ – ΕΛΑΙΟΝ»


Στους ποδηλατικούς αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας στην Άνω Χώρα θα λάβουν μέρος οι ποδηλάτες του Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής» στις 24 και 25 Αυγούστου.
Οι αγώνες διοργανώνονται από την μη κερδοσκοπική οργάνωση πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο + Μπλε», σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ).
Η διαδρομή Road Bike είναι ασφάλτινη, απόστασης 35χλμ και η MTB χωμάτινη 41 χλμ. Οι αγώνες θα είναι υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, καθώς θα συμμετάσχουν πρωταθλητές στο mountain bike σε Παγκόσμιο και Πανελλήνιο επίπεδο.
Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. του «Ευκλή» ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Η περσινή επιτυχία
Στην περσινή διοργάνωση οι καλαματιανοί αθλητές μονοπώλησαν την πρώτη 10άδα των αγώνων, κατακτώντας πολύ υψηλές θέσεις στον ασφάλτινο αγώνα. Στην κατηγορία των 35 ετών και άνω ο Δημητρακόπουλος ήρθε 2ος, ο Νικητόπουλος 4ος, ο Χριστοδουλάκης 5ος και ο Βεργετόπουλος 6ος. Επίσης, στην κατηγορία 35 ετών και κάτω ο Κανελλόπουλος ήρθε 4ος!
Επιπροσθέτως, στον χωμάτινο αγώνα των 41 χιλιομέτρων ο Δημητρακόπουλος κατέκτησε την 1η θέση, ο Βεργετόπουλος την 4η και ο Χριστοδουλάκης την 5η.


Στην έκθεση «Άρτος
– Οίνος – Έλαιον»
Στην έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας στις 22-24 Αυγούστου στο Πάρκο του ΟΣΕ θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής».

Στα πλαίσια δράσης των βαγονιών ο Καλαματιανός Σύλλογος θα εκθέσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και θα ενημερώσει τους επισκέπτες και τις τρεις ημέρες από τις 18:00-21:00, για τις δράσεις των τμημάτων πεζοπορίας, εκδρομών, μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου