Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΠΙΣΤΙΚΕΑ ΣΕ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟ

«Έχεις υποχρέωση να προστατεύσεις 
και να σώσεις τη "Μαύρη Θύελλα"»



Κάλεσμα στον Αρχιθυελλάρα, Λυκούργο Γαϊτανάρο κάνει ο τέως παράγοντας και παντοτινός φίλαθλος Γιώργος Μπιστικέας, να προστατεύσει και να σώσει την ομάδα που οδεύει από το κακό στο χειρότερα, εκθειάζοντας παράλληλα το δημοσιογραφικό έργο του συναδέλφου Σωτήρη Παρτσαλά!
Το πλήρες κείμενο της επιστολής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Με πολύ χαρά και υπερηφάνεια διαβάσαμε την ωραία συνέντευξη του μεγάλου μας αθλητικογράφου κ. Σωτήρη Παρτσαλά. Μας θύμισε τους αθλητικογράφους της παλιάς εποχής, αείμνηστο Γκρατσία που έγραφε τα ωραία και μεγάλα λόγια για την ιστορική Μαύρη Θύελλα και για τον Αρχιθύελλα. Το προσωπικό μας θέμα του διορισμού μου είναι ευθύνη αμφοτέρων. Εγώ έπαθα ότι παθαίνει από τον πολιτικό του ο καλός ψηφοφόρος (δικός μας είναι άσ’ τον τελευταίο και στο τέλος μένει απ’ έξω).
Πρόεδρε, η Μαύρη Θύελλα ως φαίνεται πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, έχεις υποχρέωση να την προστατεύσεις και να την σώσεις διότι και φέτος το ξεκίνημα είναι πολύ άσχημο. Από τις ενέργειες του κ. Λαγωνικάκου και συγχαρητήρια γι’ αυτό που έκανε, διαπιστώσαμε ότι οι μεγάλοι παράγοντες για να βοηθήσουν επιθυμούν έστω για λίγο την επιστροφή σου. Για ένα καλό ξεκίνημα της ομάδας και για να γεμίσει το γήπεδο από κόσμο. Βέβαια ξέρουμε ότι είσαι σε πολύ μεγάλη ηλικία και όχι καλά στην υγεία σου, όμως πρέπει για άλλη μια φορά να δώσεις το παρόν. Όπως το έδωσες όταν κινδύνευε η ομάδα, όταν έπεσε από την Α΄ εθνική κατηγορία και είχε φτάσει στο τοπικό. Σου θυμίζω τη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το γραφείο σου (Νέδοντος και Θουκιδίδου) των φιλάθλων και των παλαιμάχων και των συμβούλων με επικεφαλής τους αείμνηστους Μανώλη Βέκκο (τέως Δήμαρχο), Γιάννη Κοντέα (πρόεδρο των φιλάθλων), Βασίλειο Κουτέλα (πρόεδρος της ΕΠΟ) και άλλους, πολλούς παράγοντες αλλά όλα αυτά για να τα διαβάσει κανείς είναι γραμμένα στον τοπικό τύπο. Τελικά δέχθηκες και αμέσως φτιάξαμε μια ομάδα (όπως θυμούνται όλοι) πολύ ισχυρή και δυνατή με χιλιάδες κόσμο από φιλάθλους, που μετά από την καινούρια περίοδο δέχθηκε την πρόσκλησή σου ο κ. Παπαδόπουλος όπως δήλωσε στη μεγάλη συγκέντρωση του Σταδίου και είναι γραμμένα στον τοπικό τύπο ότι (ήταν παλιός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα) και αγαπάει το ποδόσφαιρο και για να μην χαλάσει το χατίρι του Λυκούργου αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα επανέλθει πάλι η ομάδα στα ψηλά σαλόνια, όπως και πραγματικά έγινε.
Εμείς όλοι οι παράγοντες φίλαθλοι και παλαίμαχοι, είμαστε στο πλευρό σου και θα αγωνιστούμε μαζί σου για να επαναφέρουμε πάλι την ομάδα και να επαληθεύσουμε τα ωραία λόγια του μεγάλου αθλητικογράφου κ. Παρτσαλά.
Ήρθε η ώρα να δείξεις στα 90 χρόνια σου, το ποιος είσαι και δικαίως είσαι τόσο δημοφιλής και φέρεις τα ονόματα «αρχιθύελλας», «πατερούλης» και «πρόεδρος των προέδρων».
Καλαμάτα 18 Αυγούστου 2014

Μετά τιμής
Γεώργιος Μπιστικέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου