Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

KALAMATA BEACHVOLLEY

Ετοιμάζει το 6o
Toυρνουά Beach tennis!



Το 6ο Τουρνουά Beach Tennis διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (22, 23 και 24 Αυγούστου) το Kalamata Beachvolley στις εγκαταστάσεις του στην παραλία της Καλαμάτας (Ναυαρίνου 223).
Η ομάδα του KBV ετοιμάζεται για 2η φορά να υποδεχθεί τους φίλους του νέου αγαπημένου αθλήματος του καλοκαιριού και διοργανώνει τουρνουά Beach Tennis.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο Kalamata Beachvolley μέχρι και τη Παρασκευή 22 Αυγούστου. Η Τεχνική σύσκεψη (φυσική παρουσία για επιβεβαίωση) για τις ομάδες γυναικών, ανδρών και μικτού θα γίνει τη Παρασκευή 22 Αυγούστου στις 6 μ.μ.
Η φόρμα συμμετοχής υπάρχει στο site του ΚBV: www.kbv.gr.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τη σελίδα του KBV στο facebook, καθώς και στα τηλέφωνα Μάνος: 694 450 4721 και Γιώργος: 693 670 8461, στο kalamatabeachvolley@hotmail.com και φυσικά στα γήπεδα του KBV, στην Ναυαρίνου 223.

«Σας περιμένουμε για το 6ο μοναδικό ραντεβού μας στην άμμο...» μας προτρέπει η ομάδα του KBV “…ελάτε να αγωνιστείτε στο πιο αγαπημένο πλέον άθλημα του καλοκαιριού που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων μας και κερδίστε πολλά και πλούσια δώρα από τους χορηγούς του ΚΒV.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου