Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στον Λεβαδειακό ο 18χρονος
στόπερ Γιάννης Μακρής!



Ένα ακόμα τεράστιο άλμα στην καριέρα του έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο 18χρονος Μελιγαλιώτης στόπερ, Γιάννης Μακρής.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μελιγαλά υπέγραψε στον Λεβαδειακό και θα αγωνίζεται με την ομάδα Νέων του Κάμπου! Ουσιαστικά ο Μακρής εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του και την μεγάλη συμμετοχή που είχε πέρσι με την ομάδα Νέων της Καλλιθέας, όπου αγωνίστηκε ως βασικός μετά από συναπτά έτη στον Εθνικό.
Στον Εθνικό Μελιγαλά άρχισε να αγωνίζεται στην αντρική ομάδα όταν είχε μόλις κλείσει τα 15 την σεζόν 2009-2010. Ακολούθησαν δυο χρονιές στην Α΄ τοπική όπου ο Μακρής άρχισε να ανεβάζει τον χρόνο συμμετοχής του (422 λεπτά το 2010-2011 και 744 το 2011-2012), μέχρι που ήρθε η εκτίναξη την χρονιά 2012-2013, όταν οι «κυανόλευκοι» αγωνίζονταν στην Δ΄ Εθνική. Ο Μακρής αγωνιζόταν στα περισσότερα ματς ως βασικός, ενώ ταυτόχρονα διακρίθηκε και με την Μικτή Νέων, συμμετέχοντας στην 3η Ζώνη.
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο νεαρός αμυντικός να δοκιμαστεί σε ουκ ολίγες ομάδες το περασμένο καλοκαίρι, καταφέρνοντας τελικά να πείσει τους ανθρώπους της Καλλιθέας.
Πλέον στον Λεβαδειακό τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς η ομάδα της Λιβαδειάς αγωνίζεται στην Super League και σίγουρα θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Η ανακοίνωση
του Στούπα!

Το γεγονός πως ο Μακρής προέρχεται από τα φυτώρια του Εθνικού Μελιγαλά δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον πρόεδρο του Εθνικού Μελιγαλά, Σταύρο Στούπα, ο οποίος έδειξε υπερήφανος για το κατόρθωμα του νεαρού αμυντικού. Ο κ. Στούπας σε ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ανέφερε τα εξής: «Πολλά μπράβο στον Γιάννη για την προσπάθεια που κάνει. Μπράβο και στην οικογένειά του που τον στηρίζει. Χαίρομαι που είναι παιδί του Εθνικού Μελιγαλά και προοδεύει. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να βοηθήσουμε πολλά παιδιά της ακαδημίας μας να έχουν επαγγελματική πορεία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου