Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΑΝΕΒΑΣΜΑ» ΜΙΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ του Ηρακλή Καλαμάτας



Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το ρόστερ του Ηρακλή Καλαμάτας, όσον αφορά στο ποιοι θα αποχωρίσουν αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι.
Υπήρξαν αρκετές εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν το περσινό ρόστερ, ωστόσο οι διοικούντες των «κυανόλευκων» μέσω ανακοίνωσης φρόντισαν να βάλουν τα πράγματα σε μια τάξη.
Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την καλαματιανή ομάδα είναι οι εξής: Τσιγάρος Αργύρης, Σόφτης Νίκος, Κουρεντζής Δημήτρης, Λυμπερόπουλος Βασίλης, Σπύρης Σωτήρης, Τσάσης Γεράσιμος, Παπαλάμπρου Δημήτρης, Ιντρίζι Ταουλάντ, Τζανετέας Στράτος. Γεωργίκος Ηλίας.
Σημειώνεται πως οι Μιχαλόπουλος Αλκίνοος, Βλαχάκης Δημήτρης και Μητσέας Βασίλης έφυγαν από την ομάδα λόγω σπουδών, ενώ οι Γκίζας Κωνσταντίνος και Φιλόπουλος Γιώργος θα εκτίσουν την στρατιωτική τους θητεία, με τον δεύτερο να δίνεται παράλληλα δανεικός στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Οι νέοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι οι Μητσέας Βασίλης, Διαμάντι Κωνσταντίνος, Πιτσιλής Γιάννης, Γιαννακόπουλος Νίκος, Παπαδέας Γιώργος και Τσόλης Θεόδωρος. Επίσης σημειώνεται πως εκκρεμούν δυο ακόμα περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων, οι οποίες αναμένεται να τελειώσουν θετικά ή αρνητικά σύντομα.
Οι «μικροί» που απάρτιζαν πέρσι το παιδικό και φέτος «ανέβηκαν» στην αντρική ομάδα είναι οι Μπομπόνης Ιωάννης, Μέτσος Νίκος, Κομινάκης Νίκος, Τσικρικάς Γιώργος, Πλαγιανός Νικήτας, Μουρούφας Παναγιώτης, Κορομηλάς Παναγιώτης, Χριστοφιλόπουλος Θανάσης και Γκελκέργια Έλβις.

Τέλος, παραμένουν στην ομάδα οι Κωνσταντινίδης Ιωάννης, Παπακωνσταντίνου Κώστας, Φασούλας Χρήστος, Στραβάκος Μιχάλης, Φυκούρας Γαβριήλ, Ηλιόπουλος Ευάγγελος, Dimitrov Nikola, Ζαφειρόπουλος Βασίλης (προέρχονται από Ακαδημίες), Κωνσταντόπουλος Βασίλης, Κατσαρός Γιάννης, Παπαδέας Τζανέτος, Μάρης Σπύρος, Λεβαντής Γιώργος, Λίγγρης Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου