Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση του αδίστακτου παιδοκτόνου του Άστρους! 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥ

Η ΥΠΟΘΕΣΗ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και στην οποία, για τη δολοφονία ενός 39χρονου και την απόκρυψή της συνεργάστηκαν ο πατέρας του, η μητέρα του, η θεία του, ο θείος του και ο γαμπρός του, έφερε στο φως νέες λεπτομέρειες.
O 75χρονος κατά την διάρκεια της κατάθεσής τους ήταν ψύχραιμος και εξιστόρησε τι συνέβη στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. "Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;" του φώναξα», ξεκινά την περιγραφή των μοιραιών λεπτών που κατέληξαν στην δολοφονία του γιού του αφού τον περίμενε στο σπίτι τους καθώς το θύμα είχε ειδοποιήσει ότι έρχεται από την Αθήνα.
«Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω» και συνεχίζει περιγράφοντας πώς έριξε τον πρώτο από τους συνολικά τρεις πυροβολισμούς που έριξε στο κορμί του ίδιου του παιδιού. Στη συνέχεια του φώναξε «ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό;» και τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι. «Το δεξί θα μου έκοβες;» είπε, τέλος και τον πυροβόλησε στο άλλο πόδι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το θύμα είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του σαν γυμναστής και εργαζόταν σαν διανομέας φαγητού. Με τους γονείς του είχε συνεχείς καυγάδες για χρήματα που ζητούσε να του δώσουν. Ενώ, όπως κατέθεσε ο πατέρας του χτύπησε τη μάνα του και τον ίδιο, προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, αιτία της συμπεριφοράς του 35χρονου ήταν η επιθυμία του πατέρα του να γράψει το πατρικό σπίτι σε μία από τις αδελφές του και όχι στον ίδιο, όπως ήθελε.
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία συνέλαβε επίσης για εμπλοκή στην υπόθεση την 67χρονη μητέρα του θύματος, τον 71χρονο θείο του θύματος (αδερφός του πατέρα), την 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και τον 53χρονο γαμπρό του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος).

ΜΕ ΟΡΟΥΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την εμφάνισή τους στον εισαγγελέα οι τρεις συγγενείς του 39χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο του τον πατέρα στο Άστρος Κυνουρίας. Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, που ενεπλάκη στο φονικό, αφέθηκε ελεύθερος, με την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ ως χρηματική εγγύηση.
Ακόμη, χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι ο γαμπρός του θύματος, ο οποίος παρουσίασε άλλοθι, αλλά και η κατηγορούμενη θεία του 39χρονου.
Για σήμερα, έχουν προγραμματιστεί οι απολογίες των πλέον τραγικών φιγούρων της οικογενειακής τραγωδίας, του πατέρα που δολοφόνησε το παιδί του, αλλά και της μητέρας του, που συνεργάστηκε για την εξαφάνιση στοιχείων του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου