Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ!

 Κόντρες για το σχέδιο πόλης στο Μάραθο στο Δ.Σ. Τριφυλίας



ΤΟ 4ο ΘΕΜΑ στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας αφορούσε την αναθεώρηση σχεδίου πόλης Μαραθούπολης όπου οικοδομικές γραμμές δημιουργούν πρόβλημα σε ιδιοκτησίες.
Προτάθηκε η αναθεώρηση συνολικά με μελέτη το θέμα της οικιστικής ανάπτυξης της περιοχής στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.  
Με το θέμα τοποθετήθηκαν σύμβουλοι ώστε να δοθεί πολιτική λύση για μέλλον της περιοχής με βάση τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ενώ πρόταση τακτοποίησης λόγω παλαιότητας του πολεοδομικού σχεδίου έκανε ο κ. Ανδρινόπουλος, με βάση την εκκρεμότητα του ΓΠΣ που δεν προχώρησε, όπως υπογράμμισε και ο Κ. Αγγελόπουλος, με αναθεώρηση που θα αναδεικνύει τις πραγματικές οικιστικές ανάγκες της περιοχής. Μετά από  διάλογο έγιναν προτάσεις για μερική ή ολική αναθεώρηση του σχεδίου πόλης με βάση νέα μελέτη ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία. Τελικά το θέμα εγκρίθηκε ομοφώνα με βάση την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
● Σχετικά με το θέμα της συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής για τις απολογιστικές και αρχαιολογικές εργασίες το έργου εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Κυπαρισσίας με βάση τις μελέτες έγιναν τοποθετήσεις για την εκτέλεση του έργου με εισήγηση του δημάρχου Κώστα Κόλλια, όπως και για την οριστική παραλαβή του έργου για συνδέσεις αποχέτευσης ακαθάρτων Φιλιατρών.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου