Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΥΧΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Τραυματίστηκε σοβαρά
ο Ντίνος Βασιλόπουλος



Ένα δυσάρεστο περιστατικό επιφύλασσε το φιλικό ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Πάμισο Μεσσήνης και το Δώριο.
Ο πολύπειρος 30χρονος φορ του Δωρίου, Ντίνος Βασιλόπουλος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο στο 37ο λεπτό και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας!
Ο Βασιλόπουλος αποτελεί μια νέα προσθήκη για την ομάδα του Δωριέα, επιστρέφοντας στον σύλλογο μετά από μια χρονιά όπου φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Μελιγαλά.
Ο χρόνος που θα χρειαστεί να επιστρέψει ο Βασιλόπουλος στην ενεργό δράση παραμένει άγνωστος, λόγω της περιπλοκότητας που υπάρχει σε τραυματισμούς στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Δωρίου πιθανότατα θα προχωρήσει σε αντικαταστάτη στο επιθετικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση
του Παμίσου
Χθες ο Πάμισος Μεσσήνης εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχηθεί καλή ανάρρωση στον Βασιλόπουλο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Παμίσου εύχονται καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή του Δωριέα και παλιό παίκτη του Παμίσου, Ντίνο Βασιλόπουλο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο στο 37ο λεπτό του χθεσινού φιλικού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου