Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

11-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Το ετήσιο τουρνουά «3 με 3»
διοργανώνει η Ε.Ο.Κ.Το ετήσιο Τουρνουά «3 με 3» θα διεξαχθεί στις 11-12 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων (Κολοκοτρώνη), όπως ανακοίνωσε χθες η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Το τουρνουά διεξάγεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία τους χορηγούς, τις ενώσεις και τους δήμους, τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της χώρας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά λήγουν στις 9 Οκτωβρίου και παρακάτω περιγράφεται αναλυτικότερα το πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν.
Περισσότερα αναγράφονται στην προκήρυξη του τουρνουά:
«Για σένα που διψάς για basket, το Τουρνουά "3 με 3" είναι η δική σου ευκαιρία για να παίξεις και να ευχαριστηθείς basket μαζί με τους φίλους σου, στο δικό σου γήπεδο, στο δρόμο και όπου μπορεί να στηθεί μία μπασκέτα. Γιατί σε αυτό το Τουρνουά παίζεις όπως έχει μάθει, με τους φίλους σου μόνο και με τους δικούς σου κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ - νοκ άουτ.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, απλά γιατί όλοι ξεδιψάνε με τη συμμετοχή TOUS σ' αυτή τη γιορτή του basket. Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το basket θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά.
Αν λοιπόν διψάς για basket είσαι αγόρι ή κορίτσι β έως 18 ετών λάβε μέρος  με την ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με την ομάδα της παρέας σου στο τουρνουά «3 με 3» που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Δελτία Συμμετοχής
● ΚΕΠ Γαργαλιάνων: Αθανασίου Κοκκώνη 13, 24400 Γαργαλιάνοι. Τηλ.: 27630-29004
● Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων: Δ/νση: Πλάτωνος 19, 24400 Γαργαλιάνοι. Τηλ.: 6972-222388
● Ηλεκτρονικά  στο site της Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr)

Οι κανονισμοί
Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.
Μετά από κάθε καλάθι ή μετά από πετυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας.
Μετά τη συμπλήρωση 7 φάουλ από την ομά6α, δίνεται μια ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.
Το παιχνίδι τελειώνει στα 20 λεπτά π στους 16 πόντους.
Τα άουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή & η ελεύθερη βολή, μετρούν
για 1 πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν γιο 2 πόντους.
Απαγορεύεται η άμυνα ζώνης.
Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού, τιμωρείται ρε μία ελεύθερη βολή.
Οι ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενός αναπληρωματικού παίκτη, ο οποίος δηλώνεται εξαρχής στο δελτίο συμμετοχής της ομάδας.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα time out 45"
Σε περίπτωση ισοπαλίας των 2 ομάδων, θα εκτελεστούν 3 ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα.

Τα έπαθλα
Οι νικητές των διαγωνισμών Τριπόντων και Ελεύθερων βολών θα κερδίσουν πλούσια δώρα
Στους παίκτες των ομάδων που θα συμμετάσχουν στου τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του Τουρνουά (2 ομάδες από κάθε όμιλο) η Ομοσπονδία θα δώσει δώρο από ένα μπλουζάκι Champion.
Στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου απονέμονται μετάλλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου