Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ …ΑΓΝΩΣΤΗΣ Α1 ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΘΩΝΗ

«Καλημέρα» με ντέρμπι και Θουρία!

ΛΑΚΡΙΝΤΗΣ: «ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»
ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΗΣ


Σε… αχαρτογράφητη περιοχή μπαίνουν από σήμερα δώδεκα μεσσηνιακές ομάδες, μεταξύ αυτών και η ομάδα της Μεθώνης
Το συγκρότημα του Θανάση Λακριντή κάνει πρεμιέρα με ντέρμπι κόντρα στο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, τον ΑΟ Θουρίας.
Η Μεθώνη φέτος έχει αρκετές ελπίδες και δυνατότητες να αποτελέσει το έτερο φαβορί της Α1 κατηγορίας, αυτό τουλάχιστον έδειξε η παρουσία της στο Κύπελλο, απ’ όπου μπορεί να αποκλείστηκε, παρόλα αυτά κατόρθωσε να ξεχωρίσει. Η πορεία βεβαίως θα δείξει, αφού η κατηγορία είναι νέα και οι αλλαγές στο σύστημα του παιχνιδιού έχουν αλλάξει τις ισορροπίες και προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους να παλέψουν για την άνοδο. Κάτι που θα επιδιώξει και η ομάδα της Μεθώνης, μέσα βεβαίως από μια προσεκτική και ανταγωνιστική εμφάνιση.
«Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες και το φαβορί της κατηγορίας μας», δήλωσε στη «Φ» ο κόουτς Θανάσης Λακριντής για το ματς με τη Θουρία και ξεκαθάρισε πως στόχος της Μεθώνης είναι ένα καλό ξεκίνημα στην άγνωστη γι’ αυτούς Α1 Τοπική κατηγορία.
«Μπαίνουμε στη μάχη ενός δύσκολου και άγνωστου για μας πρωταθλήματος. Άλλες συνθήκες, με πολλές καλές ομάδες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν εμπειρία Α΄ Τοπικής. Έχουν γευτεί την Α΄ Τοπική κατηγορία από μόνο του αυτό ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας. Είναι πρεμιέρα και κρύβει παγίδες. Θέλει προσοχή σοβαρότητα, πειθαρχία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο στο παιχνίδι με την Θουρία», εξήγησε.
Εν συνεχεία δεν έκρυψε πως οι προσδοκίες της ομάδας του στην Α1 αφορούν σε μια καλή πορεία. «Οι προσδοκίες της Μεθώνης είναι να προσπαθήσουμε από το πρώτο έως το τελευταίο παιχνίδι για το καλύτερο. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παλεύουμε για ό,τι το καλύτερο. Δεν υπάρχει «ταβάνι» ή «πάτωμα». Το «ταβάνι» ή το «πάτωμα» προκύπτει μέσα από τη διαδικασία των παιχνιδιών και στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει, κάνοντας τον απολογισμό μας.»

Δυο αμφίβολοι
Στη Μεθώνη εν όψει της πρεμιέρας με το ντέρμπι κόντρα στη Θουρία, υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα.
Πρόκειται για τον Παγώνη που έχει ένα χτύπημα στο ισχίο και τον Γιώργο Σταματελόπουλο, που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. 
Και οι δυο παίκτες έχουν, ωστόσο, πιθανότητες να βρεθούν στην αποστολή, κάτι που θα διαπιστωθεί την τελευταία στιγμή, αφού και χθες επρόκειτο να δοκιμάσουν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το πρώτο ματς της χρονιάς.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου