Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»

Ανοίγει …ταμείο την Κυριακή
ως εκδοτήριο εισιτηρίων

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ


Η ριζική ανακατασκευή του περιπτέρου της «Καλαμάτας» ολοκληρώθηκε.
Καλαίσθητο και λειτουργικό ανοίγει …ταμεία από την ερχόμενη Κυριακή, λειτουργώντας ως εκδοτήριο εισιτηρίων για το ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μεταξύ της Καλαμάτας και του Ζακυνθιακού.
Το περίπτερο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Φαρών και Ναυαρίνου και είναι πλέον έτοιμο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους φίλους της «Μαύρης Θύελλας»!
Βεβαίως η χρήση του δεν θα περιοριστεί απλά στην έκδοση εισιτηρίων, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να αποτελέσει σημείο διάθεσης αναμνηστικών προϊόντων και ειδών της μπουτίκ της «μελανόλευκης» ομάδας! Παράλληλα, θα παρέχει ενημέρωση και πληροφορίες προς κάθε ενδιαφερόμενο για τα χορηγικά προγράμματα της «Καλαμάτας».
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η ανακαίνιση κατέστη δυνατή χάρη στην συνεισφορά των χορηγών του ΠΣ «Η Καλαμάτα» και τον σχεδιασμό του διακοσμητή και φιλάθλου της ομάδας Βαγγ. Σαραντόπουλου.
Από τον κόσμο για τον κόσμο… Η φωτογραφία του γεμάτου σταδίου κυριαρχεί στο περίπτερο όπως δείχνει και ο Νίκος Νίκας!!
Επίσης, την ερχόμενη Κυριακή το πρωί, μια συνεργάτης του τμήματος μάρκετινγκ, ντυμένη στα χρώματα της ομάδας, θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας κάνοντας προπώληση εισιτηρίων για το απογευματινό παιχνίδι (το οποίο ωστόσο αναβλήθηκε). 
Το Δημοτικό στάδιο θα παρουσιάσει μια διαφορετική, καθαρά ποδοσφαιρική, όψη με τον Ζακυνθιακό αφού περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου θα έχουν τοποθετηθεί οι διαφημιστικές πινακίδες των χορηγών.
Παράλληλα με όλα τα προηγούμενα, ο υπεύθυνος διαφήμισης του συλλόγου Νίκος Νίκας, «τρέχει» και το θέμα της μπουτίκ, που σύντομα θα λειτουργήσει εντός του σταδίου με κινητό περίπτερο.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου